Cures for dårlig ånde fra halsen

Cures for dårlig ånde fra halsen

Du kan børste dine tænder, skrabe din tunge, floss og skylle med mundskyl og stadig have forfærdeligt åndedrag, hvis duften kommer fra bagsiden af ​​halsen. De anaerobe bakterier, der lever på overfladen af ​​din tunge og i din mund, der forårsager dårlig ånde kan også være til stede i din spiserør. Hvis denne bakterie begynder at reproducere hurtigt, på grund af infektion eller andre grunde, vil du have dårlig ånde, ifølge Kiss-bad-breath-goodbye.

Infektioner

Overvej at du kan have dårlig ånde på grund af en infektion af mandler eller bihuler. Dette kan forårsage dårlig ånde, der kommer fra ryggen af ​​halsen, ifølge Health911. Disse forhold kan forårsage overskydende bakterier, som kan gøre din ånde stinke. Det kan være, at du har en form for allergi, hvis du også har hals- og bihuleproblemer.

Pharyngitis

Et ondt i halsen, også kendt som pharyngitis, kan forårsage dårlig ånde. Pharyngitis involverer et betændt pharnyx, som er den del af halsen, der ligger lige bag ryggen af ​​mundens tag. Det strækker sig til strubehovedet, som er Adams æble. Virus og bakterier fra en sinus infektion, en forkølelse eller influenza forårsager ondt i halsen. Bakterier kan gøre din ånde lugt.

Tonsil Stones

Tonsil sten, eller tonsilloliths, er hvidlig-gul, uregelmæssigt formet, dårlige lugte bunker af bakterier og slim, der kan blive fanget i ryggen af ​​halsen. Disse sten udvikles i tonsil krypter, som er små lommer, der er til stede i alles mandler. Disse hvide glober kaldes tonsilloliths, ifølge Tonsilstones. Hvis du hoster op stinkende globs af hvid, har du sandsynligvis tonsil sten.

Vanskeligt at behandle

Hvis du ikke har tonsiller, behøver du ikke bekymre dig om tonsilsten. Men hvis du har tonsiller, kan disse sten lugte dårligt. De holder sig bag på halsen og resulterer i irritation i halsen. Sten kan fjernes, men vises ofte om en dag eller to.

Geografisk Tongue

Den hvide belægning, der forekommer på nogle folks tunger, kan lugte, ifølge Dental-health-index. Ifølge Dr. Harold Katz, hvis du har en geografisk tunge, er du mere tilbøjelig til at have en hvid tunge. En geografisk tunge er en tunge, der har flere riller og sprækker i den end de fleste tunger. Disse områder giver et fremragende sted for bakterier at opdrætte, hvilket er årsagen til dårlig ånde og en hvid tunge. Brug en tungeskraber til at fjerne den hvide gunk. Skim ikke på denne proces, som er en, som mange mennesker overser. Det skal gøres dagligt for at holde pusten frisk. Hvis du ikke fjerner bakterierne fra tungen, kan dit ånde lugte.

Mucus og Postnasal Drip

Hvis du har meget slim og postnasal dråbe, kan dette forårsage halitose, hvilket er kronisk dårlig ånde på grund af ophobning af slim i ryggen af ​​halsen.

Sådan slippe du af lugten

Overvej at bruge et produkt kaldet TheraBreath, som er en iltgivende tandpasta. Hvis du beskæftiger sig med tonsillesten og gobs af hvide ting, der betragtes som "stink bolde", prøv at blande 2 tsk. af honning med bicarbonat soda og læg dem begge i et glas varmt vand. Gurgle blandingen i et øjeblik og drik det derefter. Du kan også gurgle saltvand for at reducere lugten af ​​stinkkuglerne. Røg og drikke kan forværre lugten, der kommer fra tonsilloliter, så undgå disse metoder.

Andre teknikker

Overvej at børste din tunge og tandkød med pulveriseret nelliker eller myrra for at reducere lugten. Brug en Waterpik efter at du har spist, sætte 1 oz. af hydrogenperoxid i det vand, du bruger. Efter at du har spist, swish vand rundt i din mund. Dette vil hjælpe med at fjerne rester fra drikkevarer, primært sukkerholdige drikkevarer og madpartikler, der kan få dig til at få dårlig ånde. Brug en mundskyl, der har meget lidt alkohol i det, fordi alkoholindhold kan gøre lugten værre. Lav din egen mundskyl ved at blande sammen 50 procent vand og 50 procent hydrogenperoxid (3 procent) og swish dette rundt i munden i 30 sekunder.

Yderligere henstillinger

Kiss-bad-breath-goodbye rådgiver flossing dagligt og bruger en iltdannende olie skylning, der er alkoholfri. Køb tandpasta, der indeholder tea tree olie eller sæt et par dråber af denne olie på din tandbørste. Tea tree olie har en meget aromatisk smag. Brug urtens spirulina, som er en kilde til klorofyl. Du kan købe det i løs form eller kapsel. Tag 500 mg tre gange om dagen. Pebermynte er en god ressource til bekæmpelse af dårlig ånde. Det udåndes gennem lungerne og søder vejret.

Mangel på vitamin

Hvis du har en vitamin B-mangel, kan dette forårsage dårlig ånde. Overvej at tage et tillæg. C-vitamin vil hjælpe med at befri kroppen af ​​overskydende toksiner og slim, der kan forårsage lugt som stammer fra munden. En zinkmangel kan også forårsage dårlig ånde. Diskuter dette med din læge og se, hvad hun anbefaler.

Andre overvejelser

Drik en spiseskefulde æblecidereddike før hvert måltid. Dette hjælper din fordøjelse og kan hjælpe med at eliminere dårlig ånde. Tænk på at børste tænderne med bagepulver. Dette vil sænke surheden i munden, så bakterier ikke er så tilbøjelige til at vokse. Hvis dine bihuler forårsager mundhulen, fortynd hydrogenperoxid med 50 procent ved hjælp af vand, læg det i en sprøjteflaske og sprøjt den op på din næse. Gør dette to gange om dagen. Det kan brænde nogle. Hvis det ikke hjælper, så er dit problem ikke dine bihuler. Lav en te ud af ¼ tsk. af jordkløg og 2 kopper varmt vand. Efter støbning hældes den gennem en fin sil. Skyl munden med det eller gurgle med det to gange om dagen.Du kan købe chlorophyll tabletter eller væske på dit apotek. Chlorophyll deodorizes Tyg nogle hasselnødder (filberts). Dette hærger efter sigende dårlig ånde.

Tygge og suge

Tygge basilikum, timian, vintergrøn, persille eller rosmarin. Disse urter vil hjælpe med at eliminere dårlig ånde. Sug på en citronkile, der er sprinklet med salt.

Del:
Kommentarer