Cricket Spil til børn at lege

Cricket Spil til børn at lege

Cricket er et sports spil, der er meget populært i Europa, især i det britiske imperium. Andre lande, der spiller konkurrencedygtig cricket, omfatter Australien, Indien, Pakistan og Zimbabwe. Sporten er hurtigt ved at blive populær over hele verden. Ud over traditionelle cricket-spil er der flere variationer af spillet. Cricket er en fremragende aktivitet for børn, fordi det underviser fysisk egnethed, sportsmandskab, hånd-øje koordinering og disciplin.

Traditionel Cricket

Cricket er et sjovt spil for børn og spillere i alle aldre at nyde. I det traditionelle spil er der to hold af elleve spillere. Spillet starter med en angriber og en non-striker for battingholdet. Den angriber vil forsøge at ramme en bold, der er kastet af bowleren og scorer løber. En bowler, der ligner en krukke i amerikansk baseball, skåler en bold på angriberen, der forsøger at ramme bolden. Hvis bolden er ramt, løber både angriber og non-striker for at prøve at score. Strikers kan scorer løber efter at have ramt bolden og løber mellem wickets ved at ramme bolden til grænsen, før en landleder kan hente den eller ved at ramme bolden over grænsen uden at hoppe inde i grænsen. Fielders 'mål er at få angriberen over med seks skåle, der rammer. En over ligner en ud i amerikansk baseball. Fielders kan fange bolden i luften eller bryde wicket bag angriberen. En wicket består af tre stubber toppet af crosspieces; Målet er at bryde wicket ved at banke krydsstykker fra wicket. Wicket-keeper kan også komme forbi ved at bryde wicket når angriberen træder uden for krøllen. Skræk er grænsen skitseret med hvide linjer på spilleområdet. Innings afsluttes, når 10 batsmen er forbi.

Kwik Cricket

Kwik Cricket, som navnet antyder, er en hurtig version af traditionel cricket, der bedre kan holde opmærksomheden om børn. I stedet for de traditionelle træfladder spilles Kwik Cricket med plastikfladder og bolde. Spillet passer bedst til otte til 10 spillere pr. Hold. Hver smør står over to overs og kan være ude bowled, fanget, løbe ud, stumped og ramte wicket. En angriber kan stubbe, hvis wicket keeper, fielderen placeret bag angriberen, sætter ned wicket, mens den angriber er ude af grænsen, eller hvis angriberen ikke forsøger at løbe. Hitting wicket opnås, hvis angriberen sætter ned wicket med sin flagermus eller person i midten af ​​en skål. Hvert hold starter med 200 løb, men fem kurser trækkes hver gang en smadre er ude. På fielding side skifter spillerne hver position og skifter efter hver skål over. Hver spiller skal skåle en over; hver tonehøjde skal være et overhaltigt kast.

Den ubehagelige Weed

The Obnoxious Weed er et sjovt spil, der kombinerer cricket med koncentration. Få børn til at lave grupper på tre og giv en af ​​hver gruppe et farvet armbånd. Spillerne med armbåndet er kendt som "The Obnoxious Weeds." Ugresset har til formål at bryde koncentrationen af ​​de andre par spillere. De to andre spillere på hvert hold vil forsøge at score for deres hold. Giv dem et minut til at udføre en opgave som at fange så mange bolde som muligt, slå en bold til deres partner eller bowle gennem et mål. "Obnoxious Weeds" bør anvende kreative distraktionsteknikker til at bryde parrets koncentration under hver opgave. Spillere bør vise godt sportsmandskab og afholde sig fra at råbe, røre og blokere målet. Denne lektion i koncentration skal oversætte godt ind i klasseværelset.

Del:
Kommentarer