Cool Mist Fugtighedsproblemer

Cool Mist Fugtighedsproblemer

Koldt tåge befugtere bruges som regel til at tilsætte fugter til luften for at behandle og forhindre nasal overbelastning. En kølig tåge befugter fylder luften med damp ved hjælp af et system, der sender vand ind i luften ved hjælp af en ventilator. Mens en kølig tåge befugter anbefales mere end en varm tåge luftfugtighed, fordi det ikke udgør truslen om at brænde små børn og kæledyr, kan de have visse problemer en forbruger bør være opmærksom på.

Baggrund af Cool Mist

Der er to systemer, der anvendes i kølige tågebefugtere: ultralyd og tåge. Begge betragtes som kølig tåge, men arbejder forskelligt. Ultralyd bruger en højfrekvent vibrerende del, der omdanner vandet til klar tåge. Tågefugter styrker vand i dråber, der spredes i luften. Mistfugter har synlig tåge, der ligner damp, men er cool, ikke varm.

Problemer - Støj

Koldt tåge befugtere kører med meget mere støj end varm tåge befugtere. Varmtågebefugtere bruger et varmeelement, der koger vandet, hvilket får damp til at fylde et rum. En varm tåge befugter bruger ikke en ventilator, så der er næsten ingen støj. Koldt tåge befugtere kræver en konstant ventilator kører for at omdanne vandet til damp og skubbe det ind i luften.

Problemer - Mould

Mold sporer er en bekymring med at køre en kølig tåge luftfugter. Kølige midte befugtere opvarmer ikke vandet, så bakterier ikke dræbes. Hvis en kølig tågefugter ikke er ordentligt rengjort, kan skimmelsporer udvikle årsager til mulige helbredskomplikationer som lungeinfektion eller allergisk reaktion. De fleste skimmelsvamp i kølige tåge befugtere manifesterer sig som en pink-farvet film. Når luftfugtigheden er tændt, kan sporerne sendes ud i luften, hvilket gør folk i rummet.

Mold forebyggelse og løsning

For at forhindre og behandle skimmelvækst i en kølig tågefugter skal en person følge fremstillingsens daglige rengøringsvejledning. Vandbeholderen skal tømmes og efterlades dagligt. Hvis der er synlig skimmel, skal brugeren tage befugteren adskilt og suge de dele, der kan komme frem i blegemiddel for at dræbe alle bakterier. Hvis filteret er brunfarvet eller har en lyserød skimmel, skal den udskiftes.

Overvejelser

Lad ikke vand komme i luftfugtighedsfugteren, når den ikke er i brug. Lad altid befugteren være tom og i stand til at lufttørre. Placer ikke et luftfugter på borde eller møbler, hvis små børn eller kæledyr er til stede.

Del:
Kommentarer