Composite Bats Vs. Legering flagermus

Composite Bats Vs. Legering flagermus

Med ønsket om at lave baseball og softball flagermus, der ramte bolden med mere magt, fortsætter konkurrencen mellem flagermusvirksomhederne med at forbedre kvaliteten af ​​deres produkter. Mens en enkeltvægs traditionel aluminiumsfladder var engang standard, bliver aluminiumsfladder nu mere hyppigt fremstillet af metallegeringer, der gør fladder lettere. Disse flagermus konkurrerer på markedet med kompositfladder, der kombinerer materialer som glas og kulstof, hvilket øger slagfladens hastighed og tilføjer mere strøm. Når alle ting overvejes, kommer valget mellem en aluminiumslegering eller kompositbat normalt ned til hvilken en spiller finder mere behagelig at svinge.

Historie

Traditionelle enkelt- og dobbeltvægge aluminiumsfladder har eksisteret i årtier, men som flagermusvirksomheder har forbedret deres produkter, har de indarbejdet legeringer, blandinger af stoffer som aluminium, magnesium eller zirconium for at opnå et bedre produkt.

De første forsøg på kompositfladder involverede en blanding af plast og grafit, men disse forsøg på 1980'erne overgik ikke traditionelle aluminiumfladder. Det har kun været i løbet af de sidste 10 år, at grafit, er aluminiumskomposit-flagermus blevet populær.

Identifikation

Sammensatte flagermus balancere vægtfordelingen i flagermusen for at få mere vægt mod håndtaget, så slagtret er lettere at generere. Alloy flagermus er en forbedring på traditionelle aluminium flagermus, fordi de opnår et lignende resultat ved at gøre bat lysere og giver mulighed for generering af øget bat hastighed. Undersøgelser af NCAA og Little League Baseball tyder på, at boldens slaghastighed er bedre af en kompositbat end fra en bat af aluminium eller legering.

Overvejelser

En af de største forskelle mellem komposit- og legeringsfladder er indbrudstiden, der kræves med kompositter. For at opnå de bedste resultater er det nødvendigt at ramme op til 150 bolde med din kompositbat for at gøre den klar til live brug. Sammensatte flagermus har også en tendens til at koste omkring 25 procent mere end de dyreste legeringsfladder. Med den stigende brug af legeringer i aluminiumfladderne lukker dette hul i bat-ydeevne, men der er stadig overvejelse om omkostninger ved udskiftning, når der træffes beslutninger om, hvilken flagermus at købe.

Advarsel

Composite flagermus er ikke tilladt af National Collegiate Athletic Association (NCAA) og kan derfor ikke bruges i college baseball spil. NCAA fastslog, at den øgede hastighed af bolde ud af kompositfladder er en årsag til sikkerhedsproblemer.

Titanium Eksperiment

Det første forsøg på at skabe en bat af legeringstype var 1990'ers eksperiment med titanium flagermus. Udførelsen af ​​disse flagermus var betydeligt bedre end aluminiumsfladder, der var i brug, men det var så overlegen, at flagermusene hurtigt blev forbudt af næsten alle organisationer på grund af sikkerhedsproblemer. Siden da er udviklingen af ​​nye flagermus med forskellige legeringer begyndt at give yderligere muligheder.

Del:
Kommentarer