College baseball kvalifikation regler

College baseball kvalifikation regler

NCAA har strenge retningslinjer, der bestemmer, at studerendes atleter kan deltage i sine forskellige sportsgrene. Forholdet mellem college-atletik og professionelle ligaer i forskellige sportsgrene giver forskellige retningslinjer for støtteberettigelse. College baseball eligibility regler beskæftiger sig med akademiske præstationer, overførsel mellem skoler, rekrutteringsprocessen og status for en spiller som det vedrører Major League Baseball.

Karakterer

En atlet, der ønsker at spille college-baseball på en NCAA-skole, skal have en kombination af testresultater og gymnasier, der gør ham berettiget under NCAA-regler. Jo lavere score på SAT-testene, der anvendes til indlæggelser på college, desto højere er kravet på en GPA. En high school studerende med en GPA på 2,5 skal score 820 på SAT for at være berettiget til college baseball på NCAA niveau. Hvis den GPA er 3,0, falder SAT-kravet til 620. Når man er på campus, skal spillerne opretholde et college-GPA over 2,0 for at være berettiget til baseballholdet. Spillere med mindre akademisk præstation er i stand til at arbejde deres vej tilbage til et stort college-program efter at have deltaget i en junior college.

overførsler

Spillere, der deltager i baseball på en NCAA Division I skole, er ikke berettiget til at deltage i baseball på en anden Division I-skole straks, hvis de overfører. Et skridt til et hold på samme konference kræver, at en atlet sidder i to sæsoner, mens et skridt til et andet Division I-program efterlader ham ikke kvalificeret til en sæson. Spillere kan overføre fra junior college-programmer til division I-skoler og få øjeblikkelig støtteberettigelse. En baseball spiller kan også overføre fra en division I til en division II skole og spille med det samme.

Rekruttering

Baseball spillere, der modtager uautoriserede fordele i løbet af rekrutteringsprocessen, eller som gør ulovlig kontakt med et kollegium under processen, sætter deres egen berettigelse i fare og sætter programmet i fare. College kan ikke komme i kontakt med high school freshman eller sophomores andet end at invitere dem til lejre og klinikker. Atleter har lov til at ringe til træner, men det skal være på atletens bekostning. Begrænset kontakt begynder i juniorår på gymnasiet. Reglerne for kontakt skal overholdes, eller atleten er ikke berettiget til at spille overalt. NCAA reglerne er også ret strenge, når det kommer til de fordele, der kan modtages af en atlet, når han er på campus. Yderligere økonomiske incitamenter eller hjælp til skolearbejde, der går ud over retningslinierne, er også grund til at få adgang til at blive taget væk.

Professionel Baseball

En spiller, der underskriver en kontrakt til at spille professionelt baseball eller som tager penge til et hold eller en sportsagent, er ikke kvalificeret til college baseball. Spillere kan vælges i Major League Baseball udkastet efter deres seniorår i gymnasiet. Hvis de nægter muligheden for at underskrive da, kan de ikke vælges igen før efter deres tredje år af collegeball. Atlet taber berettigelse, hvis han underskriver en professionel kontrakt, men ikke for simpelthen at blive udarbejdet...

Del:
Kommentarer