Club Car Golf Cart Vedligeholdelse

Club Car Golf Cart Vedligeholdelse

Golfvogn vedligeholdelse skal være så regelmæssig som din personlige bil. Generelle check-ups hver uge og en god tuneup hver få måneder forlænger en golfvogns liv og holder den i god stand. Nogle ting der kræver regelmæssig pleje er vognens bremsesystem, motor, dæk og fjeder.

Rengøring af batterier

Batterier er en elbils energikilde, så deres vedligeholdelse er afgørende. Kontroller først batteriet for snavs, græs og spildt batterisyre, hvilket kan føre til dårlige eller afbrudte kabelforbindelser. Et crusty hvidt pulver på stikkene er en indikator for batteri korrosion. Kablerne holder batterierne sammen, så de skal forblive rene. Hvis du finder et stik beskadiget, kan du selv udskifte det i overensstemmelse med brugervejledningen eller tage det til en professionel.

Vaskning af toppen af ​​batterierne hver uge vil holde dem i gang med høj ydeevne og forlænge batteriernes levetid. En opløsning på ca. 2 spiseskefulde sodavand pr. Gallon vand vil neutralisere syren, men det renser ikke batterierne. Dryppelser fra ukorrekt vasket batterier kan plette færdige betonoverflader. Slange ned mellem batterierne, alle sider af batteristativene og kropspanelets vægge, især hvis de er metal. Brug en gammel pensel til at skrabe bort det resterende skum.

Når batterierne er rengjort, skal du kontrollere vandstanden. Elektrolytvandstanden i hver battericelle er vigtig for at generere strøm. Hvis de blyplader inde i batteriet ikke er nedsænket, skal du bruge destilleret vand for at bringe det tilbage til et passende niveau. Dette niveau skal ligge lige under cellekraven eller omkring en tomme under toppen af ​​batteriet. Overfyldning af denne celle er en almindelig fejl, der forkorter batteriets liv, spilder sur overalt og forårsager flere vedligeholdelsesproblemer.

Dæktryk

Vedligehold dæktrykket ved ca. 20 til 25 PSI. Dækreparationsskum fra en aerosolbeholder vil ikke permanent fastgøre et langsomt lækkert dæk. Har en professionel stik lekken, som koster omkring $ 5. Dækketræets slid skal være ensartet på tværs af dækkets bredde. Hvis midten er over slidt, er dækket sandsynligvis overbelastet. Hvis dækkets ydre kanter bæres, kan sidevæggene blive revnet eller luft lækker fra et hul forårsaget af en søm eller golf tee. Din golfvogn kan have brug for en front-end inspektion og justering, hvis et dæk viser mere slid end en anden.

Del:
Kommentarer