Citroner Vs. Limer til detox

Citroner Vs. Limer til detox

Det er altid en god tid at detox og forynge din krop. Citrus har altid været populær for detoxing, men hvilken frugt er bedre: citroner eller limer?

Fordele ved citroner

Per 1 oz. af saft, citroner har 14 mg C-vitamin og højere anti-inflammatoriske fordele end limes. C-vitamin er gavnligt for detox, da det hjælper leveren med at producere glutathion, som er regenerativ og hjælper leveren til at behandle toksiner og eliminere dem. Citroner alkaliserer, ligesom limer, og har en frisk, lyse, tangy smag.

Fordele ved Limes

Limer indeholder 9,2 mg C-vitamin pr. 1 oz. af saft og har stadig en positiv effekt på betændelse på grund af deres alkaliske egenskaber, men ikke så meget som citroner. Limes indeholder højere niveauer af calcium og vitamin A, men ikke signifikant nok mængder er til nogen gavn. Limer har en stor frisk tropisk smag.

Hvilken skal man bruge?

Både citroner og limer har tilsvarende næringsmæssige profiler, men da citroner har lidt højere indhold af visse vitaminer, kan de være mere gavnlige for detox. Men limes indeholder stadig de samme forbindelser, og hvis du bliver kede af at bruge citroner til dit detox-program, kan limes være en god erstatning for smag. De arbejder begge med detox programmer som master rens og kan byttes efter sort.

Del:
Kommentarer