Cheerleading Gaver, som du kan lave hjemme

Cheerleading Gaver, som du kan lave hjemme

De fleste cheerleaders vil have lejlighed til at have brug for en lille gave på et eller andet tidspunkt i løbet af sæsonen, hvad enten det drejer sig om en før-le-sovende eller slutningen af ​​sæsonen banket. Cheerleading gaver kan laves billigt, og er ofte mere værdsat og tiltalende end generiske butikskøbte gaver.

Billedrammer

En ideel gave er en personlig billedramme. De fleste cheerleaders har deres yndlingsbilleder fra sæsonen, hvilket gør en speciel ramme til en god gave. Køb almindelige, billigt billedrammer fra rabat-, dollar- og håndværksbutikker. Trærammer og glat metal arbejder bedst til udsmykning.

Brug paljetter, rhinestones, klæbrig lim, varm lim, bånd, stof applikationer, klistermærker, glitter og glitter lim for at tilpasse billedrammen. Sæt ånds sætninger, navnet på din skole eller maskot eller modtagerens navn på rammen.

Spirit Bears

At lave en ånder er ret simpelt og billigt. Først skal du købe en almindelig plysj bjørn fra en dollar, hobby eller håndværk forsyning butik. Hvis du kan finde en bjørn i dit teams farver, der ville være ideel, men det er ikke nødvendigt.

Køb en lille pakke med kvart-tommer bånd i et eller alle dine teams farver. Brug et målebånd til at måle rundt på bjørnenes hals og tilføje seks inches til hver ende. Mål og skær båndet (r). Sæt ribbonet / båndene tæt på bjørnens hals i en knude eller en bue. Klip båndet ender, så de løber ca. to inches fra bjørnens hals.

Survival Kits

Cheerleading overlevelse kits er sjove, funktionelle gaver til at gøre. Tag en madpakke, frokostpose eller papir gavepose i dit holds farver og udfylde det med genstande, som de fleste cheerleaders har brug for. For at personliggøre pakken til overlevelse kit, skriv navnet på gavemodtageren på forsiden af ​​det i glitterlim.

Du vil muligvis gerne inkludere teamfarve neglelak, gennemsigtige bånd hjælpemidler, hår og krop glitter, pung størrelse lotion, duftende håndrensning, neutrale farvede hårbånd, team farvede scrunchies, hvide sko snøre eller mini lip glosser.

Del:
Kommentarer