Cheerleading Cheers for Kids

Cheerleading Cheers for Kids

Cheerleading er en gammel tradition, der går tilbage til slutningen af ​​det 19. århundrede, og mænd var de første cheerleaders i mange år indtil 1923, da kvinder blev en del af denne aktivitet. Mange unge mænd kæmpede i 2. verdenskrig i 1940'erne, og i deres fravær havde flere kvinder indgået denne sport. I løbet af 1960'erne sprang opmuntrende organisationer på forskellige skoler over hele landet. Siden da er piger og drenge blevet inspireret til at deltage i cheerleading squads for at fremme holdånd og motivere fans.

Inspiration

Cheerleaders skal inspirere atletiske hold og deres fans videre til sejr. Hævning af teammedlemmer og tilskuere kan spille en afgørende rolle med en gevinst eller et tab for en given kamp. Børn cheerleaders forventes at kende nogle grundlæggende skål, der tilskynder deres teams succes. En muntre der er børnevenlig og tjener formålet med inspiration hedder "Mere, mere, mere". Denne jubel går som denne: "En, vi er (skolens navn), to, vi kunne ikke være forbudte, tre, lidt højere, fire, flere, mere, mere, mere". En anden inspirerende jubel for børn hedder "Hustle", og det er jublet som dette: "Til G! Til O! Go (holdnavn) Go!".

Taunts og Skål

Skål og tæpper bruges begge under sportskonkurrencer, og den store forskel mellem de to er, at skålen har en længere prosa end tyverier. Et andet mål med et cheerleading-hold i løbet af en sportsbegivenhed er at tåle det andet hold og få dem til at miste ånden. Unge cheerleaders kan lære at bruge taunts som "Beat Em, Bust Em" på denne måde: "Beat-um, BUST bust-um; beat-um, BUST bust-um; det er nu skik, det er på tide at re- Udjust dem gå (Team Name). En anden tante er "Knock You Out" og det siger: "Knock dig ud; Jeg ved ikke, hvad du taler om; men (Team Name) vil slå dig ud. "

prale

Børn, der jubler, må lære at skryte på det sportshold, de repræsenterer, og deres cheerleading-hold. Skål som "Alle over hele landet" bruges til at prale og stolthed. Husk denne taktik er gjort for at få en modstander og deres fans til at miste ånden. "Over hele landet, der er en (holdnavn) fornemmelse, en efter en vi slår, vi slår jer af dine fødder, lidt, hej, lidt, kan du ikke mærke det, lidt lidt, hej, lidt, kan du ikke føle det! " En anden hurrarop med titlen "Step Back" handler om at prale og det går: "Gå tilbage, kom tilbage, slappe af, fordi du ikke kender os, vi er (Teamnavn) og vi har det hele".

Standard Skål

Unge cheerleaders forventes at vide mindst nogle grundlæggende skål, der har været brugt af mange squads i årtier. Skål som "Vi er nummer 1" er en klassisk type, der er kendt for mange squads over hele landet. "1, Vi er (Teamnavn), 2, lidt højere, 3, vi kan stadig ikke høre dig; VI ER NUMMER 1 (Gentag chant 2x). En anden standard cheer som unge cheerleaders burde vide er" Lad os gå Team "og denne særlige munter udføres på denne måde:" Lad os gå, hold, lad os gå (klap 3x); Lad os gå, hold, lad os gå (stomp 3x's); Lad os gå, hold, lad os gå; og vinde denne ting.

Del:
Kommentarer