Calcutta Pool Tournament Rules

Calcutta Pool Tournament Rules

En måde at krydre en normal billard turnering på er at bruge et Calcutta format. Selvom reglerne i turneringen selv ikke ændres, giver den en ny måde, hvorpå folk kan satse på specifikke poolspillere for at vinde turneringen.

Kontroller statslove

Nogle stater betragter Calcutta-billardturneringer som ulovlige spil. Før du beslutter dig for at oprette eller spille i en Calcutta turnering, skal du sørge for, at du ikke bryder nogen statslige eller lokale love. Kongressen vedtog en lov i 1992, der forbyde amatørspils i alle lande undtagen Nevada, Oregon, Delaware, Montana, Washington og New Mexico.

Der er også tilfælde, hvor det er lovligt at holde en Calcutta så længe alle pengene går tilbage til betterne, og huset tager ikke et snit. Kontroller altid lokale og statslige love før du går ind i en Calcutta. Nogle stater, som f.eks. Montana, tillader kun Calcutta-væddemål, hvis turneringspromoteren udfylder en ansøgning om accept før arrangementet.

Starte Calcutta

Turneringer liste over alle spillere, der konkurrerer i turneringen. Budgivning starter på hver spiller i turneringen af ​​andre spillere og tilskuere. Den højeste byder vinder spilleren og betaler deres bud til Calcutta. De tilbudte spillere har også mulighed for at købe halvdelen af ​​deres egen Calcutta ved at betale den vindende budgiver halvdelen af ​​buddet. Når alle bud udføres, starter turneringen.

At vinde Calcutta

Billardens konkurrenter spiller turneringen. Når turneringen slutter, vundet den, der vandt budet på turneringskampioen, vinder en procentdel af væddemålspuljen. Hvis spilleren købte halvdelen af ​​sine rettigheder før starten af ​​turneringen, fordelte præmie gevinsterne mellem spilleren og budgiveren.

Del:
Kommentarer