Bushnell Boresighter instruktioner

Bushnell Boresighter instruktioner

Bushnell boresighter er designet til at få dit rifle rækkevidde i omtrentlig rigtig position, så den kan ses. De fleste våben du køber kommer til at være fremtrædende, men hvis du køber og installerer dit eget anvendelsesområde, kan en boresighter gøre de første trin i observation dit nye omfang meget lettere.

Boresighter mekanik

En traditionel boresighter består af en lav forstørrelse linse, der er fastgjort til en stabiliserende mekanisme, der passer ind i riflens boring. Boresighteren er monteret oven på tønderen, med den lille linse pegende på målområdet. Monteringen monteres derefter i boringen og justeres til perfekt justering og derefter spændes på plads. Linsen peges derefter direkte på målet. Geværets riffel kan derefter justeres, så tværhårene er anbragt midt på linsen.

Magnetic Boresighter

De nyere magnetiske boresightere, der er tilgængelige fra Bushnell, kræver ikke aktuelt montering i boringen, men fastgøres magnetisk. Når du har fastgjort den magnetiske boresighter til tønde, skal du justere krydshærden af ​​området til midten af ​​gitteret på boresighter objektivet ved at justere vindskruerne på siden og toppen af ​​området.

Brug af Boresighter

Boresighter er det første skridt i observationen i geværet. Formålet med en boresighter er at omgå den lange og komplicerede proces med boresighting selv, som består i at strabbe pistolen i en viskestykke og kigge ned fatet selv. Boresighter eliminerer behovet for det ekstra arbejde, men det ser ikke ud i riflet. Når du har overvåget riflen, skal du stadig tage den til afstanden for at gøre det endelige observation. Efter boresighting vil dit rifle sandsynligvis skyde godt ud af nulstillet position. Boresighting vil se det godt nok til at ramme et mål på 25 meter, men finjusteringen skal stadig gøres for hånd.

Del:
Kommentarer