Burst Hernia Symptomer

Burst Hernia Symptomer

Brok er defineret som "fremspring af et organ eller væv gennem en åbning i sine omgivende vægge, især i bukregionen." De er relativt almindelige og lette at behandle. Imidlertid kan komplikationer forekomme i sjældne tilfælde, hvilket gør hernier farlige og livstruende. Måske er det værste af disse bristebrok. Ved læsning om brok er det normalt, at du finder "burst" brugt på to måder. Den første er ikke så alvorlig, den anden er livstruende.

Burst Hernia Repairs

Mange gange er brok skyldes, fordi der er et hul i mavemuren. Hvis dette er tilfældet, kan kirurgi til at lukke hullet anbefales. Dette er dog ikke en surefire kur. I nogle tilfælde kan reparationerne briste åbent. Det betyder, at reparationen ikke holdt.

Tegn Hernia Reparationer Burst

Hvis du har haft brokreparation, vil du vide, at den har bristet, hvis din brokkelse vender tilbage. Du vil se tilbagesendelsen af ​​bølgen forårsaget af brokken, sammen med de samme typer smerter du følte oprindeligt. Hernia skal repareres endnu en gang for at undgå at få sepsis.

Tegn pĂĄ alvorlige broksproblemer

Et tegn på en brok er, at det generelt kan skubbes tilbage i bukvæggen eller reduceres. På grund af sammenblandinger med andre organer og væv kan nogle hernier ikke reduceres. Disse brok er mere smertefulde og kan forårsage tarmobstruktion, kvalme og opkastning. Faren med disse brok er, at blodforsyningen kan afskæres. Dette kaldes strangulation. Når blodforsyningen er afskåret, kan vævet dø i så få som seks timer. Hernia vil være smertefuldt og ømt, hvis dette er tilfældet. Den person med brokken kan endda se og føle sig syg, men vil ikke have feber. På dette tidspunkt er brokken blevet en medicinsk nødsituation, der kræver kirurgi.

Burst Hernia

Hvis strangulationen er alvorlig nok, kan den del af tarmen, der bliver strængt, springes op og forårsage intens smerte. Du bliver så septisk og har en høj feber. På dette tidspunkt bliver kirurgisk reparation en medicinsk nødsituation.

Søg lægehjælp

Hvis du finder nogen brok eller tror du har symptomer, der kan indikere en brokkelse, skal du besøge din læge. Selvom du måske ikke føler ubehag i starten, er udbrudssygdomme alvorlige. Begge typer af bristehernier kan forårsage sepsis, hvilket er en forgiftning af blodet fra indførelsen af ​​putrefiedmateriale.

Del:
Kommentarer