Bugs, der spiser menneskefløde

Bugs, der spiser menneskefløde

Kødædende insekter er ikke kun små tegn i science fiction romaner. De eksisterer virkelig. Feber på døde menneskelige kød eller levende væv, disse insekter er i stand til at spise menneskelig kød på forskellige måder. Bugs, der falder ind under denne kategori, er Dermestes billerne, botflies, army myrer og muldrøer. Maggots og Dermestes biller feast på døde menneskelige kød, mens hermemyrer og botflies er i stand til at trænge igennem og spise gennem levende væv.

Dermestes Beetle

Dermestesboblen er også kendt som hulebaglen, og denne lille insekt måler fra.2 til.4 tommer ved voksenalderen. Native til USA og Canada, Dermestes billedet skal vokse i regioner med en minimumstemperatur på 64 grader for at nå voksenalderen. Kendt til at spise postmortem menneskeligt kød, hjælper tilstedeværelsen af ​​disse biller retsmedicinske eksperter til at bestemme længden af ​​døden. Dermestes billedet er skelneligt baseret på hvide hår, der findes på hver side af thoraxområdet.

botfly

Botfly er fundet i Central- og Sydamerika og er i stand til at overføre destruktive larver til menneskelig kød gennem myg. Botflies lægger æg på myg og slipper derefter deres bytte. Myggen lander derefter på huden af ​​et menneske og frigiver æggene. Larverne kommer ind i huden, og maggots begynder at danne under epidermiserne. Efter ca. seks uger vokser larverne i maggots, som begynder at spise deres vej ud af huden. Disse maggots falder til jorden og lukker i botflies, begynder cyklen igen. Selvom moskler er i stand til at skade hjernevæv og forårsage dødsfald, hvis de ikke behandles, er infektion og ardannelse de mest almindelige bivirkninger af botfly angreb hos mennesker.

Army Ant

Armmyrer er hjemmehørende i Central- og Sydamerika, og de er hårde og farlige og udgør trusler mod forskellige pattedyr, herunder mennesker. Hærenermen har to for tænder og kløer, såvel som en giftig kerne, der frigiver toksiner til menneskefløde. Disse toksiner virker som syre, når de udsættes for kød, og begynder at fjerne hudlaget. Disse lysbrune myrer beror på mellem 0,3 og.5 tommer forsigtighed, hvis de krydser skove eller andre områder, hvor de forekommer.

Maddike

Maggots er larverne af parasitære avl fluer, og de spiser nedbrydende menneskelige kød. Maggot er effektivt til at fjerne bakterier, og de ordineres på flere hospitaler over hele verden for at behandle patienter med bakterielle infektioner og postkirurgiske sår, der ikke helbreder sig korrekt. Maggots burrow ind i menneskelig hud og derefter spise deres vej ud efter en periode med angreb. Maggots opdrætter på kølige, tørre steder og varierer i størrelse fra.1 til.4 inches i larverfasen. De er cremet hvid i farve.

Del:
Kommentarer