Bubble Butt øvelser til mænd

Bubble Butt øvelser til mænd

De fleste mænd betaler ikke stor opmærksomhed på deres balder eller gluteus, når de træner. Men foruden at hjælpe med at opbygge et mere strømlinet udseende, opbygger de gluteal muskler hjælp en atlet udfører sin sport med mere nåde og magt. At have en stærk bageste ende kan give dig store fordele i konkurrencen.

Single-Leg Pelvic Lift

Lig ned på gulvet. Placer dine hænder ved dine sider og bøj knæene i 45 graders vinkel. Bøj din venstre ankel over toppen af ​​dit højre knæ. Løft dine skinker op i luften omkring 8 til 10 inches. Hold elevatoren i 3 sekunder og slap af. Gentag elevatoren 10 gange. Skift positionen af ​​dine ben, så din højre ankel er over dit venstre knæ. Gør 10 elevatorer. Tag en 30-sekunders pause og gentag derefter sæt.

Jump Squats

Squat som om du var en catcher i baseball. Begge dine fødder skal være fladt på gulvet. Hop op fra denne position så højt og så eksplosivt som muligt. Gør dette 10 gange, tag en 30 sekunders pause og gentag derefter sæt. Dette vil hjælpe med at opbygge stærkere og fyldigere balder muskler.

Kalv hæver med ankelvægte

Sæt 5-lb. ankelvægte på hver ankel. Hæv fra en fladfodset position, så dine hæle er ude af jorden, og du har rejst op på dine tæer så højt, som du kan få. Gør dette 15 gange, tag en 30-sekunders pause og gentag derefter sæt.

Del:
Kommentarer