Brug af computere i sport

Brug af computere i sport

I dag bruger meget få job ikke en computer i en eller anden form. Mens sport er primært et fysisk krævende erhverv, bruger de også computere hver eneste dag. Enhederne bruges på en række måder til at hjælpe med at skubbe sportsorganisationer mod deres mål om succes.

Lagring og visning af video

Video forberedelse er en vigtig del af professionel sport. Mange atleter gennemgår spiltape til at studere en persons præstation på kritiske dele af en konkurrence. En bokser kan gennemgå hans næste modstanders kampe for at lære svagheder at udnytte, eller en fodboldtræner kan gennemgå spiltape for at se, hvordan han kan forbedre sin lovovertrædelses angreb. Computere tillader også sportsfolk at gemme en stor mængde videooptagelser på ét sted. I stedet for at have flere diske eller kassetter af film, kan de samme oplysninger gemmes på et enkelt hopdrev eller en bærbar computer. En nemmere adgang til disse videoer er en anden fordel ved at bruge computere i sport.

Statistisk datalagring

Statistik er en vigtig del af sporten. Fans, sportsagenter, trænere og spillere vil alle gerne vide, hvor godt de har udført på et givet tidspunkt. At holde styr på disse data er en anden måde, at computere kan bruges i sport. For eksempel kan en teamleder oprette en regnearkdatabase, der indeholder alle de aktuelle statistikker for sit hold i hele sæsonen. I slutningen af ​​året kan informationen bruges til at bestemme, hvilke spillere holdet vil holde under kontraktforhandlinger, og som er blevet udnyttet. Sportsmedieforretninger kan også anvende computerapplikationer på samme måde, når de udvikler dybtgående historier om udførelsen af ​​specifikke spillere og hold.

Udstyr Udvikling

Sikkerhed er et vigtigt aspekt i professionel sport i dag. Nyhedshistorier udgives ofte om studiet af hjernerystelser på fodbold- og hockey-atleter. For at minimere disse skader har udviklerne brugt computere til at udvikle sikrere udstyr. Hjælmfirmaet Riddell har for eksempel designet en ny fodboldhelm til National Football League i 2010-sæsonen efter at en række spillere blev skadet af hjernerystelse. De brugte en række teknologiske programmer til at designe en hjelm, der kunne absorbere den konstante indvirkning og begrænse skader på hoved og nakke. Den samme type forskning gøres for sportsgrene som hockey og auto racing for bedre at forbedre sikkerheden for atleterne.

Sportsmedier

Sportsmedieforretninger bruger computere hver dag i deres job. Forfattere bruger computere til at færdiggøre forskning om deres historier, mens videoredigerere bruger forskellige applikationer til at skabe vignetter og filmstykker om deres fag. Større sportsmedieudtag som ESPN har brugt computerteknologi til at oprette applikationer som deres "ESPN Axis" -feltvisning. Dette program roterer synsfeltet til enhver tid for at give en anden visuel opfattelse af handlingen på det tidspunkt. Computere spiller en stor rolle i, hvor godt medierne dækker deres respektive sportsgrene.

Del:
Kommentarer