Briller, der hjælper med lysstofrør

Briller, der hjælper med lysstofrør

Lysstofrør kan påvirke dem, der har fotofobi, også kendt som lysfølsomhed. Denne tilstand kan forårsage ubehag såvel som behovet for at skælde eller lukke øjnene. Hvis dine øjne er følsomme over for denne type belysning, kan det være med at bruge visse typer briller. Disse omfatter overgang og tonede linser.

Transition Briller

Photochromic linser, kendt som overgangslinser, tilpasser sig lysniveauet. Linserne på disse briller er normalt lavet til at være klare indeni og gå gradvist mørkere, når de er ude i direkte sollys. Men de kan gøres til at være lidt tonede under indendørs slitage for at hjælpe med at dæmpe virkningerne af fluorescerende belysning.

Solbriller

Selv om solbriller er lavet til at beskytte øjnene mod udendørs lys, kan de også bruges indendørs for at beskytte mod lysstofrør. Du kan også vælge at anvende en farvetone på dine receptbriller.

Mørke og Tint

Når du køber overgang eller tonede briller, skal du overveje mørke og farvetone. Mørke 1 er næsten klar, mens mørke 4 er den mørkeste, der kan produceres. Darkness Level 1 vil fjerne virkningerne af fluorescerende belysning. Farven eller farven på brillerne varierer afhængigt af brugen. En rosefarve er beroligende for øjnene og reducerer blænding forårsaget af lysstofbelysning i lysende kontorer.

Del:
Kommentarer