Bremsekaliper Moment Specifikationer

Bremsekaliper Moment Specifikationer

Når du arbejder på dine bremser eller en del af din cykel, er det vigtigt at vide, hvor tæt at skrue boltene, der holder dit udstyr til cykelrammen eller boltene, der forbinder komponentens stykker sammen. Stramningskraften kaldes drejningsmoment og måles ved hjælp af en specialnøgle - en momentnøgle - der har en skala på den, der viser det drejningsmoment, der påføres.

Bremse Cailper Monteringsbolt

Bolten, der holder dine bremser pĂĄ cykelrammen kaldes bremsekaliper monteringsbolt. Det drejningsmoment, der anvendes pĂĄ denne bolt til de fleste cykler, er 69 til 87 tommer pund. PĂĄ Campagnolo vejcykler er dette drejningsmoment 89 tommer pund.

Bremsekabelfastgørelsesbolt

Denne bolt fastgør bremsekablet til dine bremsekalipere. Det drejningsmoment, der anvendes på denne bolt til de fleste cykler, er 52 til 69 tommer pund. Campagnolo fastgørelsesbolte kræver kun 44 tommer pund af drejningsmoment.

Bremseklossemontering Bolt

Bremseklodserne fastholdes på bremsekaliperne ved hjælp af bremseklossens monteringsbolt. De fleste cykler kræver et drejningsmoment på 43 til 61 tommer for at sikre denne bolt. Campagnolo cykler tager 68 tommer pund på denne bolt.

Bremseklipsbolt

Bolten under kofangerne på dine bremsehåndtag, der fastgør håndtagene til styret, er bremsestangsklembolten. Denne bolt kræver 52 til 69 tommer pund for de fleste bremsehåndtag, herunder dem med integrerede gearhåndtag. Campagnolo-bremsearmene tager 71 tommer pund eller drejningsmoment, og Mavic Mektronik-løftestangene har brug for 62 til 80 tommer pund.

Del:
Kommentarer