Bowling Tips til seniorer

Bowling Tips til seniorer

Bowling, som er en sport du kan spille i alle aldre, giver dig mulighed for at socialisere, mens du deltager i en smule konkurrence. Uanset om du skød skød med venner eller deltager i en liga, er nøglen til din succes følgende tips og retningslinjer, som hjælper dig med at forhindre skade og spille dit allerbedste.

Vælg og vælg

Test en række bolde og vælg en der er en behagelig vægt for dig. Boller, der er for tunge, kan forårsage skade eller medføre en blænding af arthritis, ifølge Bowlers Depot-webstedet. Boldens hulpositioner skal give dig mulighed for nemt at holde den med din tommelfinger, midter- og ringfinger. Du kan muligvis finde en bold med et ekstra hul til bedre fingerpositionering. Når du ved hvad du kan lide i en bowlingkugle, vil du måske overveje at købe din egen og få den tilpasset boret.

Kontrol og balance

Som senior skal du huske din balance. Brug begge hænder til at løfte bolden fra stativet for at forhindre skade på ryggen. Du må ikke hente bolden fra afkastet, før det kommer til et helt stop, så du ikke vender op med at kaste dig selv af balance eller knuse dine fingre. Fordi nogle seniorer har mistet håndledstyrken, foreslår Tom Blasco på BowlingFans at bære en håndledningsbøjle til støtte.

Regler og Regs

Brug bowlingsko, der er designet til banerne. Undgå at træde over den foul linie, eller du kan lukke landing fladt på din ryg. Fordi banerne er blevet olieret, er de glatte og dermed farlige for alle, der går over linjen. Vær opmærksom på, at folk bowler på hver side af dig og vente, indtil de har lanceret deres bold før de går i position. Lær reglerne i spillet eller gå over dem igen, så du kan få mest muligt ud af dit spil.

Øvelse gør mester

Som med alle sportsgrene, skal du øve din bowling efter at lære gode teknikker. Selvom du bowlede i dine yngre dage, kan du blive nødt til at foretage justeringer og vænne sig til dem før bowling i en liga. Prøv at starte i forskellige positioner på banen for at bestemme det ideelle sted for at få den bedste pin handling. Når du er gammel, kan du opdage, at din bold har mere eller mindre spin, så tag en god indstilling og være villig til at justere i overensstemmelse hermed.

Del:
Kommentarer