Bowling Tips til lige bowlere

Bowling Tips til lige bowlere

Rige bowlere forsøger ikke at løfte bolden med deres fingre for at skabe krog, de rettes direkte bolden lige ned ad gangen mod hovedstiften. Lige bowling er altid en god måde at bryde ind i sporten, og det giver bowlere en chance for at forbedre deres fundament. Mens der er færre variabler at tænke på, når man kaster bolden lige, er der stadig masser af måder at begynde at rulle højere score på.

Udstyr

Sørg for at vælge en plastisk eller let reaktiv bowlingkugle, hvis du kaster lige. At få en bold med en aggressiv vægtblok, som øger krog, er ikke praktisk for en straight bowler, da den krog, de producerer, ikke er nødvendig, og det kan nogle gange kaste dit mål. Rette bowlere skal stadig have et kvalitetspar bowlingsko med glidende såler, så der sikres en korrekt form og balance under tilgangen.

Lining Up

Når du kaster bolden lige, behøver du ikke at faktor i køreforhold næsten lige så meget som dem, der bruger en anden tilgang. Uanset hvor meget eller lidt olie der er på banen, er det usandsynligt, at det påvirker din tilgang. På strejkeballer, vil du rette op med den hensigt at slå bolden mellem en og tre stifter, hvis du er højrehåndet; eller den ene og to ben, hvis du er venstrehåndet. Hver bowlingbane indeholder pile for at hjælpe dig med at rette dine skud. Vælg en af ​​dem og smæk den i retning af midterstiften.

Teknik

Du kan bruge et hvilket som helst antal tilgange til at komme til fejllinjen, men fire- og fem-trins metoder er de mest almindelige. Når du går fremad, slip bolden ned og lad den svinge tilbage på en afslappet måde. Kug bolden mod midterstiften og tag armen helt op efter frigivelse for at øge hastigheden. Enhver smule hastighed og nøjagtighed hjælper når bowling lige, da bolden skaber mindre friktion og vinkel end en med krog på den.

Boring

Rette bowlere behøver ikke altid at have en stor afstand mellem tommelfingeren og fingershullene som bowlere, der krog bolden. Afstanden mellem hullerne kan variere afhængigt af hvad der føles behageligt på din hånd. Nogle bowlere foretrækker at have et pinkiefingerhul boret for at øge nøjagtigheden af ​​deres skud. Den eneste formildende faktor er, at dette reducerer krogpotentiale, men det er irrelevant, når kaster bolden lige.

Del:
Kommentarer