Bowling Spil til Team Building

Bowling Spil til Team Building

Bowling ses normalt som singlesport, men brugen af ​​hold kan udvide sin rækkevidde til flere spillere. Hvis du forsøger at arbejde på at opbygge tillid og teamindsats for studerende, kolleger eller familiemedlemmer, er bowling den perfekte aktivitet til at lære og vokse inden for et hold. Bortset fra straight team bowling er der flere forskellige spil, du kan spille for at opbygge tillid og få folk til at arbejde sammen.

Spar mig

I stedet for at bowle med din egen score, skal spillere med samme navn. For eksempel tager Bowler # 1 det første skud og får syv pins ned. Bowler # 2 ville så gå og forsøge at få de sidste tre ben ned. Bowlers alternativt som går først på hver ramme. Dette lærer bowlers at arbejde sammen for at få den bedste score.

Blindskål

Spillere danner to personhold. På en ramme blindfoldes en spiller den anden spiller. De skal lede dem til gaden og hjælpe dem med at skyde bolden lige. Udfordringen er faktisk at få en god score og forhindre spilleren i at træde over den ufuldkomne linje. Spillere veksler blindfoldet efter hver ramme. Denne øvelse hjælper med at opbygge tillid til hver spiller, da de styrer hinanden til banen.

Strike Attack

Spillerne ser ud til at opnå deres bedste score, så deres holdkammerat kan få en højere score. I "Strike Attack" skinner et topersons hold hver deres egen ramme. Den højere score af de to overføres derefter til den anden spiller. Dette vil resultere i langt højere score og evnen til at dele og arbejde sammen for at vinde.

Bowling Buddies

Brug to bowlingbaner til denne næste holdbyggetræning. Opsæt hold af to og binde de to spillere et ben til den anden spillerens ben. Holdet skal skåle på separate baner som dette og finde ud af den bedste måde at arbejde sammen, skål og score flest point. En bungee cord kan virke bedre end reb for hurtig fjernelse og genmontering mellem runder.

Del:
Kommentarer