Boksningstræning for børn

Boksningstræning for børn

Boksning kan være en god sport for børn, på trods af det farlige ry. Boksning handler ikke om at banke folk ud eller såre dem, det handler om at bevæge sig med fart og nåde og udsmykkede din modstander. Undervisning børn hvordan man kan boks kan hjælpe dem med at opbygge deres fysiske styrke samt deres selvtillid. Når de lærte ordentlige sikkerhedsteknikker, og med passende sikkerhedsudstyr kan børnene forblive sikre, mens de lærer.

positivitet

Boksning tilbyder børn et positivt udløb for deres energi og aggression. I indre byer, hvor børn er særlig udsatte på grund af eksponering for narkotika og kriminalitet, kan boksning give et gavnligt alternativ til gaderne, ifølge hjemmesiden KidGlovesBoxing.

Arbejder den tunge taske

Den tunge taske er måske det mest genkendelige stykke bokseudstyr, og det er fortsat et af de bedste træningsværktøjer, ifølge hjemmesiden BoxingGyms. Den tunge taske efterligner vægten af ​​en ægte modstander og hjælper med at opbygge overkroppen styrke og udholdenhed. Trænere kan hjælpe børnene med at perfektere deres form på den tunge taske, inden de går videre til sparring i ringen.

sparring

Ifølge PBS Kids er sparring afgørende for at lære boksning. Øvelse med en tung taske kan være fantastisk til undervisning i form og bygningsstyrke, men det forbereder ikke boksere på at tænke på deres fødder, bevæger sig rundt om ringen og blokkerer slag. Mental skarphed er lige så meget en del af boksning som fysisk styrke, og sparring med en partner hjælper boksere med at udvikle strategier, der gør dem bedre.

Vægt klasser

Ligesom voksne boksning tilbyder boksning til børn vægtbaserede kategorier, der sikrer, at bokserne er jævnt tilpasset. Dette er især vigtigt for børn, som typisk er adskilt baseret på alder, ifølge Boxing Gyms. Børn udvikler sig til meget forskellige satser, og opdeling af dem baseret på alder alene vil uundgåeligt matche børn, der er meget forskellige i vægt og styrke.

Sommerlejre

Der er mange boksning sommerlejre for børn, der lærer grundlæggende boxing færdigheder i et miljø, hvor campister kan møde andre, der deler deres interesse for sporten. Der er lejre for begyndere såvel som avancerede konkurrenter. Mange sportscentre tilbyder disse lejre, og en række af dem bliver undervist af professionelle boksere.

Del:
Kommentarer