Body Svamp Symptomer

Body Svamp Symptomer

Forskellige typer svampe lever naturligt i kroppen. Til tider kan denne svamp overvinde kroppens naturlige bakterier i tyktarmen, fordøjelseskanalen og endda på huden. Dette kan forårsage irritation internt og eksternt i form af svampeinfektioner, hvoraf der findes mange typer. Nogle er mere alvorlige og smertefulde end andre.

Ă…rsager til svampeinfektioner

Svampeinfektioner i tykktarmen og fordøjelseskanalen kan skyldes overbrug af antibiotika, p-piller og kortikosteroider. De kan også skyldes kronisk stress, dårlig kost, fødevareallergi og endda chloreret vand. Eksterne svampeinfektioner kan forårsages af at have stramme og våde eller svedige tøj for længe. Beskidte undertøj eller bleer forårsager også svampeinfektioner. En svamp kaldet candida albicans lever naturligt i kroppen og på huden. En intern candida infektion kan anspore mange eksterne svampeinfektioner, især dem der holder tilbagevendende.

Virkninger fra Candida Albicans

Når candida albicans begynder at vokse i tyktarmen, bliver slimhinden af ​​tyktarmene betændt. Fekale påvirkninger danner derefter langs tarmens vægge og blokkerer vitale næringsstoffer. Da kroppens naturlige bakterier bekæmper svampen eller gæren, udsender den giftstoffer, når den dør. En erosion af tyktarmens bakterier, som det bekæmper gæren, giver et passende miljø for visse parasitter. Over tid kan overskydende svampe, toksiner og parasitter komme ind i blodbanen og slå sig ned i celler og kropsvæv. Dette kan føre til mange sygdomme, herunder svampeinfektioner.

Typer svampeinfektioner

De interne svampeinfektioner kaldes candidiasis. Almindelige eksterne gær infektioner omfatter penile og vaginale gær infektioner, mundstrøm, atlet fod, ringorm og jock kløe. Folk af enhver alder kan få disse infektioner. Mundstrøm forekommer på tungen og indersiden af ​​munden. Det kan også spredes til hals og spiserør. Ringorm kan forekomme i lignende områder som jock kløe (inden for lår og lyske) men kan også spredes til negle og hovedbund. Der er også svampe, der påvirker tåneglene.

Candidiasis, Mouth Thrush And Ringworm Symptomer

Intern candidiasis kan forårsage gastrit, hovedpine og endda diarré. Penil- og vaginale gærinfektioner forårsager alvorlig kløe og undertiden smerte. Ofte forårsager vaginale gærinfektioner, at der forekommer en cottage-cheese-udseende. Begge kønsinfektioner kan have en stivelseslig lugt. Mundstrøm forekommer normalt som forhøjede hvide, gule eller flødefarvede pletter på tungen. Disse gør ikke altid ondt, men de plejer at bløde, hvis de gnides eller ridses. Ringorm starter som en rødlig, skællet plet eller bump. Sårene kan fester og bliver pus-fyldt også. Ringorm på hovedbunden begynder som en lille bums. Det bliver til sidst scaly og flaky. Fingernegle eller tånegle påvirket af ringorm eller andre svampe er sædvanligvis fortykkede, gullige og skøre.

Atletens fod og jock kløe symptomer

Kløe og brænding er normale tegn på atletens fod. Det fremgår normalt som pletter af rød og skællet hud på og mellem tæerne. Det kan også påvirke toppen og bunden af ​​foden. Jock kløe fremstår som kløende, røde, hævede plaketter med skarpe grænser. Små bumser eller pustler kan prikke grænserne. Midterne er normalt røde og skællede og kan skrælle. Pletterne er tilbøjelige til at være redder, hvis jock kløe tilstand er ansporet af en intern overgrowth af candida albicans svampen.

Del:
Kommentarer