Blodtryksmedicin tilbagetrækning bivirkninger

Blodtryksmedicin tilbagetrækning bivirkninger

Tilbagetrækning af blodtryk, når det er udført forkert, kan skabe bivirkninger, der kan forårsage et hjerteanfald eller død. Det kan være klogt at forblive på medicinen eller at tale med en sundhedspersonale inden ophøret af medicinen. Når en person har nået deres mål for blodtryk, kan lægen stadig have en person til at tage det, i det mindste et stykke tid.

Kan ikke stoppe

Ifølge litteraturen, at detailkæmperen Walmarts apoteker deler ud med blodtryksmedicin, bør en person aldrig pludselig stoppe det. Det kan medføre ubehagelige bivirkninger som skarpe brystsmerter, uregelmæssigt hjerteslag eller hjerteanfald.

RĂĄd

Walmart apoteker anbefaler også, at når en person har en historie om bestemte typer hjertesygdomme, kan denne risiko være endnu større. Ifølge Walmart apoteker og Health Central hjemmeside, bør en person ikke pludselig stoppe med at tage medicinen. Dens dosering bør sænkes langsomt efter råd og samtykke fra en læge.

Advarsler

En person bør gradvis afbryde blodtryksmedicin, i løbet af flere uger måske, fordi at stoppe for hurtigt kan have negative virkninger på hjertet. Og folk der er 75 år og ældre kan have en vanskeligere tid at trække sig tilbage fra blodtryksmedicin og opretholde normale blodtryksniveauer.

Typer af medicinering

Der er mange former for blodtryksmedicin. Men i grunden falder de ind i følgende kategorier. GO Diruretics slippe af med overskydende vand og salt i kroppen, og de er som regel den første forsvarslinje. Betablokkere vil blokere virkningerne af adrenalin for at lette hjertets pumpeaktivitet. Angioteisin converting enzyme (ACE) hæmmere reducerer produktionen af ​​det kemikalie, der får arterierne til at blive smalle. Kalciumkanalblokkere reducerer hjertets sammentrækninger og udvider blodkarrene. Angiotensinreceptorblokkere retarderer det kemikalie, der forstyrrer arterierne. Vasodilatorer udvider blodkarrene for at tillade mere blod at strømme igennem.

Pas pĂĄ

Mens man trækker sig fra blodtryksmedicin, skal en person tage sig af sin krop. At tabe sig, spise sunde fødevarer, skære ned på natrium og undgå alkoholforbrug er alle gode måder at sikre en jævn overgang fra at bruge blodtryksmedicin.

Kontakt en læge

Før en person stopper pludselig med at tage blodtryksmedicin, er det klogt at konsultere en sundhedspersonale, som derefter kan hjælpe med at sænke dosis langsomt over en bestemt anbefalet periode og overvåge patientens fremskridt for at sikre, at han forbliver sund.

Konklusion

Stop og start blodtryksmedicin er alvorlige trin. Det er ikke noget en person bør gøre let. Mens man langsomt sænker den foreskrevne blodtryksdosis, skal en person begrænse sin fysiske aktivitet for at give hjertet en chance for at blive vant til at arbejde med mindre medicin. Igen skal du altid tale med en sundhedspersonale først, før du går ud af det foreskrevne blodtryksmedicin.

Del:
Kommentarer