Blandet kost til diabetikere

Blandet kost til diabetikere

Diabetikeren opfordres til at spise mad fra en bred vifte af valg på fødevarepyramiden. Hun er nødt til at lære, hvilke fødevarer og hvilke fødevaregrupper der hjælper hende med at holde hendes blodsukker under kontrol. Hvis hun skal begrænse sig endnu længere på grund af en mavesygdom, kan hun moderere sin kost, så hun ikke spiser krydret, fedtet eller højfibre fødevarer, der vil forværre hendes tilstand.

Fødevarer på blandet kost

For en diabetiker, der også har fordøjelsesproblemer, er den korrekte diæt kritisk. Hvis du har både maveproblemer og diabetes, skal du afbalancere, hvad dit gastrointestinale system kan tolerere med, hvad din krop har brug for for at balancere dit insulin eller oral medicin og blodsukker.

Fødevarer på intetsigende kost er generelt bløde og let krydrede. Fiberindholdet er lavt, så din mave ikke har problemer med at fordøje fødevaren. Denne diæt er normalt ordineret til mennesker, der har mavesår, gastroøsofageal reflukssygdom (GERD), dyspepsi eller kronisk gastritis. Fordi du er diabetiker, skal du være særlig forsigtig med hvad du spiser. Din læge vil fortælle dig, at du spiser lavfibreholdige kornprodukter som fløde af hvede, frugtfri frø og æblefrø, grønne bønner og kogte gulerødder. Din læge vil fortælle dig at fjerne koffein og alkohol fra din kost, samt chokolade og højt krydrede og fedtede fødevarer. Du bliver nødt til at undgå flere rågrønsager og frugter, da de indeholder fiber, som vil forstyrre din mave.

Hvordan denne kost kan drage fordel af en diabetiker

Fordi du skal inkludere så mange fødevarer som muligt fra alle eller de fleste fødevaregrupper, skal du spise alt, der hjælper dig med at holde din blodsukker og insulin i balance. Du skal spise magert kød og fisk, mælk, fuldkorn, frugt og grøntsager. Din læge vil bestille dig til at skære ned på dit alkoholindtag og for at reducere mængden af ​​sukker, fedt og slik du forbruger.

Disse forslag fra din læge passer ind i den kolde diæt. Du kan spise æg. Den intetsigende kost giver æg, så længe de ikke er stegte. Hvis du har problemer med maven, kan du også forlade peberen. Du er nødt til at spise kulhydrater, og hvis du har en blid diæt, kan du begrænse disse til korn fremstillet af raffinerede korn, eller du kan spise kogte korn. Du skal også begrænse dit brødindtag til hvidt brød.

Du kan drikke fedtfattig eller fedtfri mælk, og hvis du er i en blid kost, skal du holde dig væk fra chokolademælk. Du kan spise cremebaserede supper, så længe du holder dig væk fra krydrede supper eller supper med kød eller forbudte grøntsager. Du kan spise kylling, kalkun, bacon og fisk, så længe du undgår krydrede saucer som grill saucer.

Du kan spise kogte grøntsager; hvis du har problemer med tomater, skal du holde dem ude af din kost. Du kan spise kogte eller konserverede frugter uden frø eller peeling, men sørg for, at dåsefrugter ikke er pakket i sukkerholdige juice. Din læge vil instruere dig om at holde dig væk fra saft på grund af indholdet af højt sukker.

Sammenligninger mellem kostvaner

Dietten til en diabetespatient svarer til den hos en patient på en intetsig diæt. Læger for begge patienter vil råde deres patienter til at spise så mange normale fødevarer som deres forhold vil give dem mulighed for at spise. Begge patienter vil blive rådgivet at spise mindre, hyppigere måltider - for diabetikeren er det sådan, at hun kan holde sit blodsukker stabilt længere, og for gastrisk patient vil hun føle sig mere behagelig at spise mindre måltider.

Del:
Kommentarer