Blackburn Bicycle Lights Instruktioner

Blackburn Bicycle Lights Instruktioner

Blackburn har en række baglygter og forlygter med forskellige flashtilstande, strømniveauer, stilarter og størrelser. Lysene er pålidelige, og virksomheden har gjort brugervenlig, med kun en eller to knapper til strøm- og flash-tilstande. De monterer også hurtigt på cyklen, og batteriet udskiftes eller opladningen sker i nogle få nemme trin.

Monteringsvejledning

Der er to muligheder for at montere dit lys afhængigt af om det er et for- eller baglygte. Hver forlygte og nogle baglygter kommer med en rem, der går gennem undersiden af ​​hvert lys. Der er to sløjfer på bagsiden af ​​lysene, så du løber røret igennem. Lyset skal vikles rundt om styret eller stolpen, afhængigt af om det er et baglygte eller en forlygte.

Den anden monteringsmulighed er kun for bagsiden og lyset monteres via et bælteklips. Fastgør klippet til din cykel, og sæt derefter lyset på klippet.

Batterier og strøm

Nogle Blackburn-lamper kræver AA- eller AAA-batterier, og nogle lys har genopladelige batterier via USB. Højere end muligheder har også sol opladere.

For at installere AA- eller AAA-batterierne skal du glide bagfra af batteriholderen og indsætte batterierne, og udskift derefter batteridækslet.

For at oplade et Blackburn-lys skal du tage det fra din cykel og slutte det til den specifikke USB-mount, som kan tilsluttes en computer eller en anden strømkilde til opladning.

Disse lamper har ikke en batterihukommelse, så du behøver ikke lade dem afløb, før der ikke er noget tilbage til at genoplade dem på UBS-opladeren. Du kan oplade dem så meget som du ønsker. Den bedste ting at gøre er at lade dem ikke strømme til nulkraft, fordi det over en periode vil reducere batteriets levetid, mens lyset er tændt. Hovedlyset får tre til fem timers driftstid, mens baglyset får seks til 12 timers driftstid.

Tænder og slukker

Der er en sort eller grå "on" og "off" -knap til både bag og front, der tændes for lyset. Knappen er placeret på midten af ​​forlygten og midt foran til baglygten. Det kan være nødvendigt at rulle gennem flashtilstandene for at slukke for lyset afhængigt af din flashmodel.

Flash-tilstande

Blackburn-lysene har forskellige flashtilstande afhængigt af lysets stil. Alle lys kommer med flash-tilstande, og de fleste har også en stabil eller standard lys. Nogle lys kommer med en ekstra overdrive eller chaser-tilstand. Flash-mode bevarer mest energi, så dit lys vil arbejde længst i den tilstand.

Den tilstand du vælger vil være baseret på vejr, tidspunkt på dagen, kørselsforhold og ledigt lys. Rulning gennem flashtilstandene er lige så let som et tryk på en knap. Flash-knappen er ofte den samme knap som tænd / sluk-knappen på de fleste lys.

Del:
Kommentarer