Black Mold syge og symptomer

Black Mold syge og symptomer

Sort skimmel optræder ofte i hjem og i bygninger som følge af vandskader, der er ubehandlet. Black mold kan være kilden til mange lidelser og symptomer og kan være kilden til, hvad der undertiden omtales som "sick building" syndrom. I dag er der en meget højere bevidsthed om sort skimmel end tidligere, og mange kommuner kræver sorte skimmeloplysninger, når huse sælges. Sort skimmel kan forårsage en lang række symptomer og bivirkninger.

Ă…rsager

Sort muggsyge og symptomer skyldes sorte forme, der vokser i boliger på varme fugtige steder. Ifølge Jay Portnoy, MD, af Children's Mercy Hospital i Kansas City, er der flere forskellige stammer af skimmel, der forårsager sort skimmel at vokse og er farlige for en persons sundhed. Disse stammer omfatter penicillium, aspergillum, cladosporium og stachybochrys. Alle disse forme kan forårsage sorte klæbrige og ildelugtende forme, der forårsager alvorlige helbredsmæssige symptomer, der i starten kun kan være irriterende, og hvis de bliver ubehandlede, kan de blive væsentligt livstruende.

Fælles symptomer

Ifølge Jay Portnoy, MD, er almindelig sort skimmelsvamp sygdom og symptomer respiratorisk sygdom, herunder astma, kvalme, opkastning, svimmelhed, hovedpine, træthed og udslæt. Disse symptomer skyldes ofte de kemikalier, der frigives af den sorte skimmel og forsvinder, når en person forlader bygningen angrebet med sort skimmel.

Avancerede symptomer

Avanceret black mold sygdom og symptomer, ifølge Dr. Jay Portnoy, omfatter følelser, der ikke forsvinder, når en person forlader bygningen, men har etableret sig i kroppen. Disse symptomer kan omfatte centralnervesymptomer på svimmelhed, hovedpine og udslæt på huden, der ikke let forklares eller behandles. Udslæt kan forekomme rødt med forhøjede skalaer eller vises i forbindelse med alvorlige astmasymptomer på hoste, hvæsen og problemer med at indånde dybt.

Sene symptomer

Mens moderat og avanceret sort skimmel sygdom og symptomer kan være af alvorlig bekymring, ifølge Dr. Portnoy, er de mest alvorlige for unge spædbørn, der kan blive udsat for hurtig fremskyndelse af støbeformens virkning på deres immunsystem. Dette er af alvorlig og stor bekymring for forældrene. Andre sene symptomer kan omfatte kræft og dødfødsler hos spædbørn, da formen forsøger at dræbe enhver levende væsen, der kan være konkurrence for rummet og for næringsstoffer i miljøet.

Behandlinger

Bortset fra at fjerne den sorte skimmel fra hjemmet, som kan kræve tjenester fra en professionel mold fjernelse selskab, vil medicinsk indgriben sandsynligvis være påkrævet for personer, der lider af black mold sygdom og symptomer. Ifølge Dr. Vandana Batra og Dr. Basim Asmar af eMedicine er medicin, der almindeligvis foreskrives, voriconazol og caspofungin. Antifungal behandlinger er ofte den første behandlingslinje for udslæt og andre åndedrætseffekter. Andre behandlinger kan omfatte kirurgi for at fjerne svampeinfektioner fra lunger, der er blevet invaderet af forme for at forhindre yderligere skade.

Del:
Kommentarer