Black Cherry Concentrate Side Effects

Black Cherry Concentrate Side Effects

Det er ingen hemmelighed, at en måde at forbedre dit helbred på er at forbruge den rigtige mængde frugt og frugtsaft. Mens eksotiske frugter som granatæbler har været populære i fortiden, er de dyrere end de fleste lokale tilbud, såsom sorte kirsebær og sort kirsebærsaft. Faktisk har koncentrater fra sorte kirsebær været overskrifter i løbet af årene for at give sundhedsmæssige fordele, der spænder fra smertelindring til hjælp til at helbrede en række sygdomme.

Blood Urates

Uronsyre er en forbindelse, der opbygges naturligt i blodet over tid. Normalt fjernes denne syre, når blodet renses i nyrerne og udvises fra kroppen i urinen. Men når kroppen ikke fjerner urinsyre hurtigt nok, kan den opbygge sig i led og forårsage smerte, især i tilfælde af gigt og arthritis. En stor bivirkning af sort kirsebærkoncentrat er, at det reducerer niveauet af urinsyre i blodet, hvilket effektivt neutraliserer det. Dette lindrer ofte ledsmerter hos mennesker, når det skyldes ophopning af urater i blodet.

Antioxidant

Sort kirsebærkoncentrat virker også som en antioxidant i kroppen. Antioxidanter er stoffer som vitaminer C og E, der antages at beskytte kroppens celler mod de skadelige virkninger af oxidation og for at forhindre aldring i at gøre mere skade på kroppen end det burde. Generelt er antioxidanter vigtige for kroppen. Hvis en person ikke får nok af dem fra en anden kilde, såsom appelsiner eller andre citrusfrugter, kan sorte kirsebær og deres koncentrater nemt opfylde denne rolle.

Betændelse og kræft

Andre fordele ved sort kirsebærkoncentrat reducerer inflammation i kroppen og forhindrer tyktarmskræft. Sorte kirsebær (og teknisk alle kirsebær) indeholder anthocyaniner, hvilket er pigmentet, der giver kirsebærene deres naturligt røde, næsten sorte farve. Ifølge fælles smerte mener forskere, at forbruget af disse kemikalier regelmæssigt hjælper kroppen med at forhindre betændelse og hævelse, forhindre tyktarmskræft, reducere risikoen for hjerteanfald og fremme bedre blodcirkulation.

Del:
Kommentarer