Bivirkningerne af Suboxone

Bivirkningerne af Suboxone

Suboxone, der er generisk kendt som en buprenorphin / naloxon sublingual blanding, er et lægemiddel, der anvendes til behandling af afhængighed af opioider som morfin. Brug af Suboxone kan forårsage en række bivirkninger, der varierer i sværhedsgrad baseret på den enkelte individ og dosisstørrelse.

Identifikation

Suboxone er et receptpligtigt lægemiddel, der bruges til at hjælpe personer med at miste deres afhængighed af opioider. Ifølge Drugs virker det "ved at binde til receptorer i hjernen og nervesystemet for at forhindre abstinenssymptomer hos nogen, der har stoppet med at tage narkotika (f.eks. Heroin, oxycodon)." Suboxone er beregnet til at blive indgivet under tungen.

Almindelige bivirkninger

Suboxone kan producere en række almindelige bivirkninger, herunder hovedpine, generel smerte, søvnløshed, forstoppelse, mavesmerter, diarré, svimmelhed, kvalme, kulderystelser, døsighed, sved og svaghed. Selv om det er almindeligt, hvis nogen bivirkninger fra ovenstående liste vedvarer eller forværres, skal du straks kontakte din læge. Vedvarende bivirkninger kan være tegn på en alvorlig tilstand.

Alvorlige bivirkninger

Drugs rapporterer, at brugen af ​​Suboxone kan forårsage følgende alvorlige bivirkninger: Angst, vejrtrækningsbesvær, gulvning af hud eller øjne, hyppig mavesmerter, humørsvingninger, mørk urin og bleg afføring. Brugere kan også opleve alvorlig allergisk reaktion, der er kendt for hævelse af ansigt eller hals og alvorlig hudirritation. Søg omgående lægehjælp, hvis nogen af ​​disse alvorlige bivirkninger opstår.

Brug af Suboxone

Tag altid Suboxone nøjagtigt som ordineret af din læge. Suboxone er en medicin, der er tilgængelig i tabletform, der skal placeres under tungen. Lægemidlet opløses inden for 10 minutters brug. Tyg aldrig eller sluk tabletterne, da dette kan føre til en uhensigtsmæssig frigivelse af lægemidlet. For at mindske bivirkningen af ​​forstoppelse, skal du sørge for at drikke masser af væsker hele dagen. Opbevares ved stuetemperatur væk fra varme og fugt.

Advarsel

Injicer aldrig Suboxone da det kan forårsage alvorlige symptomer på udtagning. Stop ikke øjeblikkeligt brug af Suboxone, da kroppen kan erhverve afhængighed af lægemidlet. Diskuter med din læge, hvordan du langsomt sænker din dosis for at stoppe brugen korrekt. Forbruget af alkohol kan øge sværhedsgraden af ​​visse bivirkninger. Tag aldrig andre over-the-counter medicin uden først at konsultere din læge.

Del:
Kommentarer