Bivirkningerne af serrapeptase

Bivirkningerne af serrapeptase

Serrapeptase er et proteolytisk enzym, der er effektivt til smertebehandling. Det er også nyttigt i en række andre medicinske og tandproblemer. Lægemidlet reducerer hævelse og skærer ned på dannelsen af ​​blodpropper og plaque blokering.

Overvejelser

Fra maj 2009 har serrapeptase ikke udvist nogen alvorlige bivirkninger i kliniske forsøg eller i offentlig brug. Nogle få patienter har rapporteret hududslæt, mild hovedpine, mavesmerter og andre mindre smerter og smerter. Symptomerne var imidlertid milde i naturen og forsvandt efter nogle få dage.

Historie

Serrapeptase blev opdaget inde i silkeormens tarm Imidlertid har udmattelsen af ​​ormens befolkning og øget efterspørgsel efter lægemidlet ført til en utilstrækkelig høstmængde. Nu anvendes serratia peptidase, der kommer fra fermenteringen af ​​enterobakterier kendt som Serratia E15, i stedet.

Fungere

Serrapeptase kan fordøje arteriel plak, blodpropper, cyster og døde væv i kroppen. Dette kan føre til forebyggelse af visse hjertesygdomme såvel som slagtilfælde.

Fordele

En naturlig antiinflammatorisk serrapeptase kan være mere effektiv til behandling af smerte end NSAID'er ifølge lægeformler. Det bruges til behandling af astma, karpaltunnelsyndrom, klyngehovedpine, Chohns sygdom, colitis, cystitis, emfysem, forstørret prostata og mange andre tilstande.

Betydning

Selv om forskning pågår, tyder det på, at serrapeptase kan eliminere en alvorlig medicinsk tilstand kendt som hærdning af arterierne. Desuden kan dets evne til at nedsætte hævelsen indikere en vigtig rolle i postoperativ medicinsk og tandbehandling.

Del:
Kommentarer