Bivirkninger af Prednison hos ældre

Bivirkninger af Prednison hos ældre

Prednison er en type steroid medicin, der bruges til at reducere symptomer på arthritis, allergiske reaktioner og hudproblemer. Ifølge Drugs kan steroidmedicin forårsage neurologiske, fordøjelses- og hjertevirkninger samt syns- og hudproblemer, som kan være værre hos ældre patienter. Ældre patienter, der oplever pludselige eller alvorlige bivirkninger af prednison, bør søge hurtig medicinsk behandling for at undgå alvorlige komplikationer.

Søvnløshed

Fejl i søvn, opholder sig i søvn eller vågner for tidligt er bivirkninger af prednison, der kan være værre hos ældre.

Hud

Predison kan forårsage hudproblemer hos ældre, herunder blødninger uden skade og udtynding og tørring af huden.

Vision

Ældre, der bruger prednison, kan opleve visuelle bivirkninger som sløret eller dobbelt vision.

svimmelhed

Svimmelhed, svimmelhed og hovedpine er almindelige bivirkninger af prednison, som kan forværres af andre lægemidler eller medicinske tilstande som forhøjet blodtryk.

Neurologisk

Neurologiske bivirkninger af prednison hos ældre omfatter depression, unormal adfærd og tanker og pludselige humørsvingninger.

fordøjelsessystemet

Fordøjelsessymptomer af prednison omfatter forstyrret mave, oppustethed og blodig diarré, der kan forårsage komplikationer som dehydrering hos ældre.

Cardiac

Prednison kan forårsage en farlig forhøjet blodtryk, som kan forårsage symptomer, herunder anfald og kunne resultere i et pludseligt hjerteanfald.

Del:
Kommentarer