Bivirkninger af Prednison hos ĂŚldre

Bivirkninger af Prednison hos ĂŚldre

Prednison er en type steroid medicin, der bruges til at reducere symptomer på arthritis, allergiske reaktioner og hudproblemer. Ifølge Drugs kan steroidmedicin forårsage neurologiske, fordøjelses- og hjertevirkninger samt syns- og hudproblemer, som kan være værre hos ældre patienter. Ældre patienter, der oplever pludselige eller alvorlige bivirkninger af prednison, bør søge hurtig medicinsk behandling for at undgå alvorlige komplikationer.

Søvnløshed

Fejl i søvn, opholder sig i søvn eller vügner for tidligt er bivirkninger af prednison, der kan vÌre vÌrre hos Ìldre.

Hud

Predison kan forürsage hudproblemer hos Ìldre, herunder blødninger uden skade og udtynding og tørring af huden.

Vision

Ældre, der bruger prednison, kan opleve visuelle bivirkninger som sløret eller dobbelt vision.

svimmelhed

Svimmelhed, svimmelhed og hovedpine er almindelige bivirkninger af prednison, som kan forvÌrres af andre lÌgemidler eller medicinske tilstande som forhøjet blodtryk.

Neurologisk

Neurologiske bivirkninger af prednison hos Ìldre omfatter depression, unormal adfÌrd og tanker og pludselige humørsvingninger.

fordøjelsessystemet

Fordøjelsessymptomer af prednison omfatter forstyrret mave, oppustethed og blodig diarrÊ, der kan forürsage komplikationer som dehydrering hos Ìldre.

Cardiac

Prednison kan forürsage en farlig forhøjet blodtryk, som kan forürsage symptomer, herunder anfald og kunne resultere i et pludseligt hjerteanfald.

Del:
Kommentarer