Bivirkninger af kompressionstrømper

Bivirkninger af kompressionstrømper

Nogle slidter kompressionsstrømpebukser, fordi de er påkrævet af en læge, mens andre bruger dem under graviditet eller tager en lang flyvning. Kompressionstrømper hjælper i det alvorlige pres på underben og fødder og forhindrer blod i at samle sig. Selvom det nogle gange er nødvendigt, er der bivirkninger ved at bære kompressionstrømpe, især i længere tid.

Fordele

Kompressionstrømper lette smerten og trykket på underben og fødder. Nogle kan være påkrævet at bære dem i mange år på en dag, og dette kan drastisk reducere smerten følt fra daglige aktiviteter og hjælpe med at cirkulere væsker i ben og fødder.

Potentiel

Mange patienter vil føle sig meget varme, når de har kompressionstrømper, fordi de er så stramme. Dette gælder især i sommermånederne.

typer

Vær sikker på at du køber den rigtige type eller kompressionstrømper, eller du kan opleve bivirkninger, som reducerer omsætning, hvilket ikke er meningen med kompressionstrømper. Kontakt din læge for forslag til højre kompressionstrømper til dig.

Fungere

Hvis du oplever strømperne glider, har du sandsynligvis brug for et silikonebånd øverst på dine strømper for at hjælpe dem med at blive på plads.

Forebyggelse / Solution

Kompressionstrømper er ikke beregnet til at helbrede nogen sygdom; de er simpelthen ment til at lette smerter og øge omsætningen. Har realistiske forventninger og være parat til at vænne sig til at bære disse trængende strømper.

Del:
Kommentarer