Bivirkninger af CholestOff

Bivirkninger af CholestOff

CholestOff er et over-the-counter kosttilskud designet til naturligt og sikkert at reducere kolesterol. Ud over at reducere kolesteroltalet kan CholestOff reducere risikoen for hjertesygdomme. CholestOff er fremstillet af firmaet Nature Made, som fremstiller vitaminer og kosttilskud. Ifølge CholestOff hjemmeside er der ingen kendte bivirkninger forbundet med at tage stoffet. Effektiviteten af ​​CholestOff er imidlertid ikke blevet evalueret af FDA.

Identifikation

CholestOff indeholder phytonutrients, som er planteekstrakter, der antages at forhindre kroppen i at absorbere kolesterol fundet i kød, æg, mejeriprodukter og fisk. Tilskuddet indeholder også calciumkalbonat, calciumphosphat og croscarmellosenatrium.

Dosering

Ifølge CholestOffs hjemmeside skal voksne tage to CholestOff tabletter to gange dagligt. Tag kapsler med en drik 15 til 30 minutter før du spiser. Da CholestOff virker ved at blokere mængden af ​​kolesterol, som din krop absorberer, er det vigtigt at tage medicinen, før du spiser.

Overvejelser

CholestOff bør ikke anvendes af børn eller kvinder, der er gravide eller ammer. Hvis du tager andre lægemidler, skal du konsultere din læge, før du bruger CholestOff, da tilskuddet kan forstyrre effektiviteten af ​​andre lægemidler.

effekter

Ud over at tage CholestOff, skal personer, der ønsker at sænke deres kolesterol, følge en diæt, der har lavt fedtindhold og ikke spiser mere end 2.400 mg natrium om dagen. De bør også opretholde en sund vægt og følge en øvelsesplan. Hvis dit blodkolesterolniveau er højt nok, kan din læge ordinere en over-the-counter medicin, som sænker kolesterolet.

Funktioner

CholestOff er tilgængelig hos store detailhandlere og apoteker i hele USA. Det er også tilgængeligt via online-forhandlere som Amazon og Drugstore.

Del:
Kommentarer