Bifocals vs Progressive

Bifocals vs Progressive

Det er almindeligt for personer over 40 år at kræve synkorrektion for mere end én receptstyrke. Typisk er en recept nødvendig for at hjælpe med at se langt væk og en for at hjælpe med at se tingene tæt på. Korrektion for mere end et visuelt problem kan opnås gennem bifokaler eller progressive linser.

Fakta

Bifocals er det traditionelle valg til mere end én recept. Bifokale linser er foret, der tydeligt skelner mellem de to recepter. Et alternativ til bifokaler er progressive linser, der også kaldes non-line bifocals. Progressiviteter tilbyder flere fordele til traditionelle foret bifokaler.

Kosmetik

Mange mennesker vælger progressive af kosmetiske årsager. De synlige linjer af traditionelle bifokaler er skjulte, så ingen kan fortælle dig brug for læsebriller.

Vision

Progressive linser giver en mere naturlig korrektion af synet. Du kan nemt ændre fokus fra nær til langt og tilbage igen. Der er intet pludseligt billede hop, når du skifter dit syn.

Ulemper ved progressive

Nogle mennesker kræver en tilpasningsperiode for progressive. Din perifere vision kan ændres, hvilket kan kræve nogle ændringer i hoved- og øjenbevægelser. Progressiver kan være dyrere end traditionelle bifokaler.

Overvejelser

Tilpasning til progressive linser kan tage et par timer til et par uger. Progressive linser foretrækkes af de fleste mennesker. For dem der ikke kan tilpasse, kan traditionelle bifokaler være den bedste løsning.

Del:
Kommentarer