Bestway Steel Frame Pool Instruktioner

Bestway Steel Frame Pool Instruktioner

Bestway producerer en række overjordiske pools, herunder runde, rektangulære og ottekantede stålramme modeller. Rammen understøtter en indvendig foring, der holder vandet og kan nås af en stige. Den nøjagtige fremgangsmåde til montering af rammen varierer alt efter form og model, og du bør kontakte din manual for instruktioner. Der er dog lignende opsætningsinstruktioner for hver type pool.

Poolmontering

Trin 1

Vælg et fladt, planareal med mindst 4 fod klar plads til hver side. Sørg for, at der ikke er strømledninger til hovedet, og at jorden nedenunder ikke indeholder værktøjsrør eller kabler.

Trin 2

Ryd jorden af ​​sten og andre genstande.

Trin 3

Spred puljen ud med afløbsventilen nær det område, hvor du planlægger at dræne vandet. Lad i en time for at lade foringen blødgøre.

Trin 4

Monter stålrammen i overensstemmelse med den relevante manual. Den nøjagtige metode til dette vil variere afhængigt af model og form af din pool, men de generelle instruktioner er fælles for hver. Se trin nedenfor.

Trin 5

Skub de øverste skinner ind i poolbeklædningen på polerne. Tilslut hver straight rail til den næste med en "C-stik." Dette er et buet stykke, der slår ind i de lige topskinner. En rektangulær model vil have fire "C-stik" og fire lige skinner, mens en ottekantet model vil have otte af hver.

Trin 6

Indsæt "U-støtterne" gennem polstøttesporene i bunden af ​​poolen. Indsæt de to ender af hver "U-støtte" i hullerne på undersiden af ​​topskinnerne. Skub dem ind, indtil de fjederbelastede stifter låses i position. Mængden af ​​"U-støtter", der kræves, varierer afhængigt af poolens form og model. Gentag proceduren for hver "U-support".

Trin 7

Træk bunden af ​​en "U-støtte" udad, væk fra midten af ​​poolbeklædningen. Gentag for hver resterende "U-support". Rammen skal påtage sig den ønskede form, og foringen skal blive stram.

Trin 8

Sørg for, at afløbsventilen er helt lukket.

Fyldning af poolen med vand

Trin 1

Brug en slange til at sætte en eller to tommer vand i puljen, så den dækker bunden. Glat ud eventuelle rynker i materialet. Fyld puljen til afløbsventilens niveau, og sluk derefter vandet.

Trin 2

Kontroller, at poolen er niveau ved at se for at se om vand samles på hver side. Hvis poolen ikke er i niveau, skal vandet være drænet, poolen demonteret og jorden nivelleret før genmontering.

Trin 3

Fyld puljen til den laveste pumpeventil og sluk derefter for vandet. Kontrollér, at pumpeventilerne er monteret korrekt. Fyld til bunden af ​​poolen. Sidene skal være faste og glatte. Kontroller for lækager på alle sømme og ventiler.

Trin 4

Tilføj eventuelle steriliserende kemikalier, du har til hensigt at bruge. Sørg for, at du omhyggeligt følger anvisningerne og venter på den anbefalede tid, før du bruger puljen.

Del:
Kommentarer