Behandlinger for Pelvic Phleboliths

Behandlinger for Pelvic Phleboliths

Pelvic phleboliths er calcium- eller kalkmasser, der danner på venernes vægge. Selvom sådanne masser er mest almindelige i bækkenområdet, kan de vokse overalt. I de fleste tilfælde er de harmløse. Til tider kan de være tegn på en mere alvorlig underliggende tilstand, men betragtes ofte som tilfældige fund, problemer, der er tilsyneladende, men sjældent brug for behandling. Mens de fleste mennesker ikke er opmærksomme på forekomsten af ​​phleboliths, kan de søge behandling for symptomer som rygsmerter, bækkenpine og menstruations- eller urinvejsproblemer.

Ă…rsager

Årsager til dannelsen af ​​bækkenflebolitter er ikke klare. Generelt danner de på grund af en eller anden form for trauma til venevæggen. Kvinder har en tendens til at få dem mere, end mænd gør, fordi de har flere årer i bækkenområdet. Phleboliths kan være tegn på venøs hypertension, så det er vigtigt at kontrollere dit blodtryk, hvis der findes phleboliths. I de fleste tilfælde er der ingen grund til at fjerne phleboliths. Enhver vækst i din krop kan dog føre til betændelse, infektion og muligvis smerte. Hvis du oplever bækken smerter og phobobolitter er til stede, kan din læge beslutte at fjerne er berettiget.

sclerotherapy

Designet til behandling af venøse misdannelser, kan scleroterapi bruges til at lukke åre med phleboliths. Fremgangsmåden udføres ved at indsætte en nål i den berørte vene og injicere en type radioaktivt farvestof, der betegnes som en sclerosant. Dette vil effektivt krympe venen. Skleroterapi skal lejlighedsvis gentages for at lukke venen permanent.

Endovenøs Laser Therapy

En anden mulighed for behandling af phleboliths er endovent laserbehandling. Designet til problemer som åreknuder, arbejder denne behandling også for at fjerne phleboliths. En lille laser fiber indsat i den berørte vene leverer energi, lukker venen. Det er minimalt invasivt og tager cirka en time.

Kirurgisk Excision

Kirurgisk excision er mere invasiv og anses sjældent for nødvendigt, men det udføres, hvis andre metoder mislykkes. Til denne behandlingsmulighed vil en kirurg fjerne venen og det omgivende væv.

Del:
Kommentarer