Behandlinger for lave TSH niveauer

Behandlinger for lave TSH niveauer

Behandlinger for lave TSH niveauer kan forbedre livskvaliteten for personer, der lider af hyperthyroidisme og beslægtede tilstande. En række behandlingsmuligheder er tilgængelige for at afhjælpe overaktiv skjoldbruskkirtlen som følge af lav TSH.

Betydning

Overdreven mængde af skjoldbruskkirtelhormoner thyroxin og triiodothyronin påvirker hypofysenes produktion af skjoldbruskkirtelstimulerende hormon (TSH) ved at forårsage udskillelse af lavere mængder TSH.

effekter

Lavt TSH niveauer skyldes potentielt et forstørret skjoldbruskkirtel, Graves 'sygdom eller skjoldbruskkirtler, der fører til overaktiv skjoldbruskkirtel og symptomer på træthed, angst, vægttab, øget hjertefrekvens og varmefølsomhed, der kræver behandling.

Anti-thyroid medicin

Anti-skjoldbruskkirurgiske behandlinger er piller, der giver igangværende behandling, hvilket muliggør et stabilt fald i hormoner thyroxin og triiodothyronin, som begge forårsager lav TSH, når de overskrides for meget i blodbanen.

Radioaktiv Jodterapi

Lavt TSH niveauer hæves gennem oralt administreret radioaktivt iod, der absorberes af cellerne i skjoldbruskkirtlen, hvilket nedsætter skjoldbruskkirtlens størrelse og aktivitet.

thyroidektomi

En thyroidektomi er en kirurgisk procedure, hvor hovedparten af ​​skjoldbruskkirtlen fjernes for at eliminere forhøjede niveauer af thyroxin og triiodothyronin, behandling og forøgelse af lave TSH niveauer.

Del:
Kommentarer