Begynderens træning til trapper

Begynderens træning til trapper

Stair steppers er en sjov og nem måde at forbrænde kalorier, mens toning din krop. Selv om der er mange forskellige typer trappeapparater, tilbyder de alle lignende træningsprogrammer. Du kan justere sværhedsgraden af ​​hvert trin, den stejlhed og den hastighed, hvormed du træder. Du ønsker at starte let og til sidst arbejde dig op til toppen. Sørg for, at du strækker dig godt og følg den rigtige form, mens du træder, og du får en fuld træning hver gang.

Strække godt

Strek dine ben, før du begynder trappestigen. Hvis du undlader at gøre det, kan det resultere i kramper og forhindre din træning. Sørg for at løsne dine gluter, kalve og hamstrings. Wall lunges og tå trækker er effektive til kælv stretching. Bøjning over og røre dine tæer vil hjælpe med at strække dine hamstrings. Hvis du er komfortabel med dine egne strækninger, er du velkommen til at gøre dem. Det er ligegyldigt, hvordan du strækker, bare sørg for at gøre det.

Retningslinjer for at følge

Hvis du ikke bruger korrekt form med stepper, så får du ikke meget af en træning. Det vigtigste er at sørge for, at du ikke læner dine arme på maskinen. Brug dine arme som vejledning. Al din vægt skal være centreret på dine ben. Med din vægt centreret på dine ben skal du sørge for, at dine fødder er fladt på overfladerne. Hvis du er på dine tæer, vil du kun træne dine kalvemuskler ud. Når du træder, skal du sørge for at holde ryggen lige og aldrig skubbe skridtet helt ned eller lad det komme helt op. Ca. 6 til 8 inches sikrer en fuld skridt og sørger for at du arbejder med alle de store muskler.

Træningsprogram

En god begynder træning skal vare omkring 30 minutter om dagen. Start trin med den laveste intensitet, der er tilgængelig i ca. 10 minutter. Træd ikke for hurtigt. Gå langsomt og stabilt. Efter 10 minutter skal du sørge for, at dine muskler ikke bliver for stramme eller trange og hydrere dig selv med lidt vand. Nu kan du flytte et intensitetsniveau, men fortsæt med at gå i samme hastighed. Efter yderligere 10 minutter, vend tilbage til den laveste intensitet i yderligere 10 minutter. Gør det hver anden dag i en uge. Første gang du starter, vil dine ben blive ondt, men efter at du har hængt på det, bliver det lettere. Prøv at øge dine trin trinløst hver uge og arbejde dig op til den stejleste intensitet. Dette vil forbrænde kalorier og tone dine ben, tilbage og glutes på samme tid.

Del:
Kommentarer