Befugtere Vs. vandfordampningsapparater

Befugtere Vs. vandfordampningsapparater

For en person, der lider af allergi, næseblod eller kolde symptomer, kan du bruge en fordamper eller luftfugtighedsindretning til at give den nødhjælp, du søger. Tørre næsepassager og overbelastning er almindelige symptomer lettet ved at bruge en af ​​disse to maskiner. For mange er spørgsmålet om at bruge damp eller en kølig tåge ofte forvirrende. For at gøre den bedste beslutning for dine personlige sundhedsbehov er det bedst at vurdere fordelene og underskuddet i begge modeller, før du træffer din endelige beslutning.

Betydning

Fugter og fordampere øger både fugtigheden i luften, hvilket reducerer tørheden og forbedrer overbelastning og andre symptomer relateret til forkølelse og allergier.

Forskelle

En befugter giver en beroligende kølig tåge, som ofte lettere for folk at tolerere. Luftfugter er ofte støjende, er kendt for at sætte partikler i luften og skal rengøres ofte for at forhindre ophopning af mug. For personer, der har forme allergier, er dette en konstant bekymring for at forhindre yderligere irritation af deres overbelastning.

En fordamper frigiver varm damp i luften, sætter ikke partikler i luften og behøver ikke konstant rengøring for at forhindre muggopbygning. På grund af det faktum, at fordamperen faktisk koger vandet, er der mindre mulighed for opbygning af bakterier og skimmel. Med en fordamper er det muligt at tilføje medicin som Vicks VapoRub for at lette vejrtrækningen; ofte disse medicin kan reducere ubehag af kolde symptomer.

Fordele

Fugtere og fordampere er begge gavnlige til at lindre sinus og næsestop på grund af forkølelser eller allergier. Tørhed i luften får næsepassagerne til at blive tørre, og ved anvendelse af en fordamper eller luftfugtighedsføler tilføres fugt til luften og lindrer tørheden. Fugt i luften hjælper med at reducere næsetørhed, forhindrer bakterier i at klæbe til næsepassager og gør hoste mere produktiv.

Overvejelser

Hvis du køber noget for at tilføje fugt til luften i dit hjem, vil din beslutning om at købe en luftfukter eller en fordamper generelt være baseret på personlig præference. Begge maskiner skaber fugt og giver lindring fra tørre næsepassager; Det er op til forbrugeren, om det skal være en kølig tåge eller en varm damp.

Advarsler

En fordamper er ofte meget gavnlig for en person, der er overbelastet og lider af forkølelse. Imidlertid skal der udvises stor omhu, når den er i brug, da varmt vand og damp, der udsendes fra maskinen, kan være meget varmt og kan brænde, hvis fordamperen væltes, eller der kommer for tæt på maskinen.

Del:
Kommentarer