Bedste øvelser til at flette en stor mave

Bedste øvelser til at flette en stor mave

Den bedste måde at flade en stor mave på er at skære kalorier og flytte mere. Daglig kardio øvelse og et par nemme øvelser for at tone din maves muskler vil skrumpe en stor mave hurtigt og sikkert. Men bare at flytte mere uden en strategi vil ikke være så effektiv som at udøve klogt.

Cardio

Daglig cardio forbrænder kalorier og øger dit stofskifte. Bare at lave et par kardiosessioner om ugen for at forbrænde 500 kalorier her og der vil ikke fladte din mave. Et pund af fedt er lig med 3.500 kalorier, så det går ikke langt at arbejde på 500 kalorier ad gangen. I stedet begynder du med tre dage om ugen med moderat intensitetskardio i 20 minutter og tilføjer en dag om ugen hver anden uge, indtil du er op til seks dage om ugen med cardio. Prøv at få 30 minutters lavintensiv fysisk aktivitet på din hviledag som at gå eller havearbejde. Tilføj derefter yderligere 20 minutter om dagen, så du har to 20 minutters kardio sessioner, indtil du taber nok vægt til at se din mave muskler. Når du kommer derhen, kan du skære ned til 30 minutter, fem dage om ugen, for at opretholde din flade mave.

Bosu Plank

En bosu-plank er en god øvelse til at udlægge din mave, da det kræver hele din kerne at arbejde for at holde din krop afbalanceret på bosu. Dette vil tone musklerne du har brug for at få en flad mave og forbrænde kalorier, som du holder din kropsvægt. Få en bosu bold og flip den så den sorte side er op. Grib bosuens sider og hold dig i luften med brystet over bosu og dine fødder fladt på gulvet. Hold din ryg flad, dine hofter løftet, og dine ab og balder muskler presset tæt. Du kan begynde at gøre denne øvelse på gulvet, indtil du bygger styrken for at gøre det på bosu. Start med to dage om ugen og arbejde op til fire.

Ball Crunch With Rotation

Plank øvelsen arbejder dine muskler gennem stabilisering for at stramme din abs. Kugleknappen med rotationsøvelse vil yderligere tone din rektus abdominus og skrå muskler gennem bevægelse. Sæt på en stabilitetskugle og gå dig selv fremad, indtil bolden ligger under midter- og nedre ryg og din krop er parallel med gulvet. Sæt dine hænder bag hovedet og løft din hage. Crunch og drej dine skuldre til højre. Hold i 2 sekunder og vend tilbage til startposition. Crunch op igen og drej til venstre. Holde. Bliv skiftende og knap, indtil du har lavet to sæt 10 reps per side. Start med to dage om ugen og arbejde op til fire.

Del:
Kommentarer