Bedste måde at rengøre plastikbriller

Bedste måde at rengøre plastikbriller

Plastikbriller linser er det mest populære objektiv valg i dag. Plastiklinser, også kaldet CR-39 plast, er en let, overkommelig og holdbar linsemulighed. Disse linser er i stand til at modtage en række forskellige belægninger for at forbedre ridser modstand, reducere reflekser og refleksioner eller ændre farve på linsen. Plastiklinser er nemme at rengøre, selvom de kun behøver lidt omhu for at forhindre slid og ridser. Moderne plastiklinser er ofte belagt med et lag af ridsikkert materiale for at øge holdbarheden. Selvom disse ridsefaste belægninger giver en fremragende holdbarhed over for plastiklinser, gør de dem ikke uforgængelige. Selv ridsebestandige plastiklinser skal rengøres med rigeligt vand og en let hånd. Disse generelle retningslinjer skal være sikre for de fleste linser, men sørg for at konsultere din brilleproducent eller øjenplejeleverandør til rengørings- og plejeinstruktioner.

Kør linser under en strøm af lunkent vand for at fjerne støv, snavs og snavs fra dine plastiklinser. Hvis vand ikke er tilgængeligt, bør du forsigtigt bøje eller blæse støv fra linser. Fjernelse af støv og løs materiale fra linser er et vigtigt skridt, da eventuelle rester på linsen kan resultere i fine ridser senere i rengøringsprocessen.

Anbring en lille dråbe skål eller håndsæbe til hver linse. De fleste milde sæber er sikre på plastiklinser, selvom fugtighedsholdende sæbe bør undgås, da det kan efterlade en rest på linsen.

Våd sæbe linser og forsigtigt gnid linsen mellem fingrene for at rense overfladen.

Kør linserne under en vandstrøm for at fjerne alt sæbe.

Ryst eller tryk på overskydende vand fra linserne.

Pat og tør dine linser tørre med en blød klud, såsom en mikrofiber rengørings klud købt fra din optiker eller andet lommetøst klud materiale.

Tips

Mange billige rengøringsløsninger kan købes og kan bruges i stedet for sæbe og vand. For-fugtede linseklær er en sikker måde at rengøre plastiklinser på, hvis vand ikke er let tilgængeligt.

Advarsler

Brug aldrig ammoniak eller produkter, der indeholder chlor eller ammoniak på dine plastiklinser. Brug ikke papirhåndklæder, væv eller andre papirprodukter til at rengøre dine linser. Disse produkter indeholder små fibre, der vil ridse linsen over tid.

Del:
Kommentarer