Bat Swinging øvelser til softball

Bat Swinging øvelser til softball

Når du overvejer at en softball smidt underhanded kan rejse med hastigheder så højt som 75 km / t, vil du gerne være så klar som muligt at svinge. Masser af trænere har lavet øvelser designet til at holde smed på tæerne - både bogstaveligt og billedligt. Practice bat-swinging øvelser, så du vil være bedst i løbet af spilletid.

Weighted Bat Tosses

Under udførelse af vægtede batkastninger skal batteren fokusere på at ramme hårdere gennem sin svingzone - det område, hvor flagermuset bevæger sig igennem, mens du svinger. Vælg en tungvægtet flagermus, og øve med at svinge ved kast fra både en krukke ved højden og kast kastet fra siden. Gentag dette 10 gange. Når du er færdig med den tungvægtede flagermus, undgå at træne dig selv til at svinge langsommere ved at gentage kredsløbet med din daglige flagermus. Endelig uddele din normale flagermus til en letvægts flagermus for at fremskynde din sving og gentage hvert kredsløb to gange med hver flagermus. Ved at bruge tre forskellige vægte af flagermus, vil du være i stand til at udvikle den muskelhukommelse, der er nødvendig for en hurtigere sving.

EnhĂĄnds Hitting Boremaskiner

At lave en håndbøjle øvelser, placere en softball oven på en batting tee og hold din flagermus, ved kun at bruge den hånd, der normalt er placeret øverst på flagermuset, mens du svinger. Swing gennem, forsøger at ramme den øverste halvdel af softballen. Gentag 25 gange. Efter færdiggørelsen af ​​den øverste hånd, der rammer boret, skal du holde flagermuset med kun den hånd, der normalt ligger i bunden af ​​flagermus. Igen, sving igennem mens du holder din krop og gentag dette 25 gange. Denne øvelse fokuserer på den individuelle ydeevne og styrke af hver arm, mens du rammer, for at forbedre kumulativ ydeevne og styrke.

Farvede Ball Drills

Den farvede boldbor fokuserer på en smadres evne til at koncentrere sig under pres. En krukke smider to forskellige farvede softballs i forskellige højder, og derefter råber kulens farve, der skal rammes, da den nærmer sig smeten. Da smeten vokser bedre med denne øvelse, kan træneren tilføje en tredje bold eller råbe en farve, der ikke kastes.

Den Hitting Pod

Fødderne er så meget en del af en smadssving som enhver anden del af kroppen. Nogle softball trænere anbefaler at tilsætte en slagpude til øvelsesfeltet for at forbedre deres smadtsving. En slagpude er en lille plastkuppel, der sættes under bagfoden, mens du er i en battingstilling, der minder dig om at holde dig selv på boldens fødder, klar til at løbe. Tilføj den rammende pod til batting øvelse eller tag det med dig til batting buret for at simulere spilletid situationer.

Del:
Kommentarer