Basketball træning for 6 til 7 årige

Basketball træning for 6 til 7 årige

Ungdoms basketball handler om det grundlæggende. Spillere på 6 og 7 år begynder som regel bare deres forhold til organiseret basketball. Disse spillere bør undervises i spilets grundlæggende fundamentale. Komplekse offensive og defensive strategier vil kun forveksle dem. Ungdoms basketball spillere skal også lære at spille som et hold. Der er mange øvelser og coaching teknikker der er specifikke for ungdoms basketball.

Skydning

Undervisning korrekt skydning form til ungdom basketball spillere kan være udfordrende. De fleste ungdoms basketballspillere ønsker at skyde med det samme, når de får bolden, hæver bolden mod kurven, håber det vil gå ind. Undervisning i korrekt skydningsform kræver tålmodighed, da mange spillere bliver frustreret, når det ikke virker med det samme. Lær børnene at bruge en hånd til at skyde bolden og den anden for at hjælpe med at guide det. Mange børn vil kæmpe med dette i starten, fordi det kræver mere styrke, end de er vant til. At lære dem at skyde med korrekt form vil hjælpe dem med at udvikle deres muskler hurtigere.

Passing

De fleste spillere 6 og 7 år kaster basketballen i stedet for at passere den med korrekt form. Styrken bliver igen et problem. Det er svært for spilleren at kaste et brystpas eller springe langs lange afstande. Begynd at træne dem til at kaste korte passerer først. Dette vil ikke tage næsten lige så stor styrke, så de kan øve deres form. Forøg forbipasserende afstande, når deres form bliver mere effektiv. Nogle spillere vil ikke gå så hurtigt som andre. Tillad spillere, der udvikler sig hurtigere for at øge deres afgangsstørrelse under øvelser. Parre spillere under øvelser efter færdighedsniveau. Yngre spillere vil ikke drage fordel af at praktisere med nogen, der er overvældende bedre.

Dribling

Undervisning dribling kan være den hårdeste udfordring du står over for som en ungdom basketball coach. Mange spillere vil kunne drible godt med deres stærke hånd, men næsten alle vil kæmpe med deres svage hånd. Lad børnene drible med deres svage hånd så meget som muligt. De vil kæmpe og blive frustrerede i starten, men de vil efterhånden blive bedre. Lær dem at drible med deres øjne fremad og hovedet op, og få dem til at drible, mens de går op og ned ad gulvet. Dribling mens du står stille vil hjælpe, men ikke så meget, hvis de praktiserer dribling under bevægelse.

Forsvar

Mens spillere forstår at forblive foran den person, de vogter, når den person har bolden, er det ikke svært at undervise i forsvaret. Lær dem at forlade et lille værelse og spille de forbipasserende baner. En god tommelfingerregel er at stå tæt på din tildelte spiller, når de er et forbi. Undervisning svage side forsvar vil være en kamp. Vælg kompleksiteten af ​​dine øvelser ved, hvor godt de fleste af dine spillere forstår konceptet. Lær alle spillere at bøje knæene og blande deres fødder, når de vogter.

Samarbejde

Yngre spillere glemmer undertiden at de spiller med fire andre spillere på banen. Seks og 7-årige får bolden og dribler straks til et hjørne eller mod kurven. Undervisning dem gulvafstand og kugl bevægelse vil hjælpe forme dem til gode hold spillere over tid.

Del:
Kommentarer