Basketball Team Building Aktiviteter

Basketball Team Building Aktiviteter

God teamkemi er afgørende for succes i alle holdsporter, især i basketball, en sport der involverer hurtige pas. Spillerne skal kunne kommunikere godt med hinanden, så de ved, hvor de skal finde deres holdkammerater på banen. Kemi kan forbedres i lavsæsonen ved at praktisere holdopbygningsøvelser i stedet for bare at spille et almindeligt spil basketball.

24-sekunders boring

Hold hele holdet på linjen og hold hånden. Målet med denne øvelse er at flytte sammen til den anden basislinie og tilbage. Boren er tidsindstillet, og holdet skal færdiggøre sin tur op og ned i retten i så tæt på 24 sekunder som muligt. For at kunne gøre dette med succes skal holdet kunne kommunikere effektivt, så de går i samme tempo. Som coach skal du være opmærksom på eventuelle konflikter mellem holdkammerater, især hvis det er tilbagevendende problemer mellem disse spillere. Det er meget bedre at håndtere kemi spørgsmål som dette under en øvelse øvelse i stedet for midt i et vigtigt spil.

Ball Sharing Drill

Opdel dit hold i mindre grupper på fem til seks spillere. Start med at give en spiller på hvert hold en basketball. Hver spiller skal røre bolden en gang under boringen. To spillere må ikke røre bolden på samme tid, så det skal sendes til den næste spiller. Den person, der overgår bolden, skal sige navnet på den næste spiller for at få bolden. Denne øvelse er tidsindstillet, med uret startet, så snart den første spiller kalder på en holdkammerat's navn. Timeren stopper, når den sidste spiller får bolden. Denne øvelse opmuntrer til at passere og involverer hver holdkammerater i stykket.

Blindfold bor

Den blindfoldede øvelse lærer spillerne at kommunikere klart og effektivt. Deltag spillerne i hold af to, hvilket giver hvert hold en blindfoldelse. Opsæt holdene langs sidelinjen og have en spiller på hvert hold, bære blindfoldet. Har den ikke-bindefoldede spiller på hvert hold sat en pylon et sted på retten foran dem. Sørg for at den er placeret langt nok til at give en udfordring. Den ikke-blindfoldede spiller skal mundtligt rette sin partner til placeringen af ​​pylon. For at gøre boreren vanskeligere, placer hindringer i vejen for den blindfoldede spiller.

Del:
Kommentarer