Basketball Shooting Rules

Basketball Shooting Rules

Før du mestrer det grundlæggende ved at skyde en basketball, er det vigtigt, at du forstår spilets regler.

Jump Shots

De fleste niveauer af basketball giver dig mulighed for at tage et og et halvt trin for at plante dine fødder efter at have modtaget et pas. Det betyder at fange bolden, stående på samme sted og tage et skridt, mens du skubber dine fødder for at skyde.

layups

Et layup er skudt taget i nærheden af ​​kurven, ofte i nærheden af ​​mange forsvarere. Reglen om en-trins-før-en-dribbel gælder også her. Det er også forbudt at skubbe forsvarere væk med din nonshooting hånd.

Gratis kaster

Spillere kan tage så mange skridt som de gerne vil uden at drible, når de tager et skævt skud, forudsat at de forbliver bag frisparket og foran ryggen, bueskydende grænse - selvom de fleste står på ét sted for at fokusere på deres skud. Når du har modtaget bolden fra dommeren, har du 10 sekunder til at skyde et fejlskud.

Shot Ure

De faglige og kollegiale niveauer består af skudklokker, hvor et hold har en vis tid til at skyde. Reglen er 24 sekunder i profferne og 30 på college. Dette blev oprindeligt implementeret for at fremskynde strømmen af ​​spillet. Hvis dit hold ikke forsøger et skud i den tildelte tid, belønnes bolden til modstandsholdet.

Tre-Pointers

Næsten alle niveauer af basketball består af en trepunktsbue, som tildeler tre point (i modsætning til de normale to) for et lavt skud. Linjen spænder fra 19 fod, 9 inches fra kurven på gymnasieniveau til 21-9 på college og op til 23 fod i proffene.

Del:
Kommentarer