Basketball Regler for et Kickball Foul

Basketball Regler for et Kickball Foul

Spillet af basketball har forskellige former for fejl og overtrædelser. Personlige fejl er, når en spiller forhindrer en anden spilleres legeme ved at røre dem fysisk. En spiller får seks personlige fejl, før de udsendes i National Basketball Association. En overtrædelse tæller imidlertid ikke til en spillers personlige fejl. En sådan overtrædelse opstår, når en basketball er sparket.

Reglen

En spiller må ikke med vilje sparke basketballen med nogen del af deres ben eller ben. Hvis benkontakten er utilsigtet eller utilsigtet, kan dommeren tillade spil at fortsætte efter eget skøn, i hvilket tilfælde der ikke vil blive fastsat en straf for det hold, der uheldigvis sparkede basketballen.

Straf

Straffen for at sparke basketballen er som følger: Hvis det defensive hold sparker basketballen, bliver den tildelt det offensive hold på sidelinjen tættest på stedet, hvor kick basketballen opstod. Hvis det offensive hold sparkede bolden, vil det defensive hold blive tildelt basketballen på samme måde. Hvis den sparkede bold opstår på et indkast af det defensive hold, får offensivt hold at kaste basketballen igen.

signalering

Den kicked basketball overtrædelse er normalt signaleret af dommeren gør en bevægelse mod sin fod, eller udvide sin fod i en kick-lignende bevægelse for at advare de hold, at kontakt med foden blev lavet.

Teknisk fejl

Hvis en spiller flagrantly sparker eller punter basketballen på en måde at forstyrre basketballspillet eller for at afgive en erklæring mod den officielle på basketballbanen, risikerer de at få en teknisk fejl. Hvis en spiller modtager to tekniske fejl, er de ude af spillet. En teknisk tæller som en personlig fejl. Det andet hold kommer til at gå til free throw-linjen og beholde besiddelsen af ​​basketballen også.

Del:
Kommentarer