Basketball Halvtidsspil

Basketball Halvtidsspil

I 15 minutter i midten af ​​et basketballspil var der en stille periode på retten, hvor tilskuerne skyndte sig til toiletterne, overfyldte koncessionsstande eller simpelthen stod op for at strække benene og forberedte sig til anden halvdel. Men halvtimerne er siden blevet mere end det. Skoler, universiteter og professionelle sportsarrangementer fylder nu den tid med interaktiv underholdning og spil til seerne.

SlĂĄ uret

Dette basketball halvtidsspil indebærer at vælge en tilskuer tilfældigt, hvem skal slå uret for at vinde præmier. Skytteren forsøger at lave fire kurve på 30 sekunder. De fire kurve skal være et free throw, en lay up, et trepunkts skud og et halvt skud. Dem, der har en vis skydeevne, kan hurtigt komme igennem den første halvdel af konkurrencen, men kan kæmpe med tre-pointeren. De, der laver trepunktsslaget, må da kæmpe med Lady Luck for at hæve en lang bold fra en afstand.

Twist Contest

Twist contest er en humoristisk måde at få folkemængden energi til i halvtimerne. Maskotten går ind i mængden og vælger tilfældige fans. Fansen konkurrerer i en twist dance contest i et forsøg på at vinde over mængden. Crowd applaus dømmer hver deltager. Publikum bifalder det højeste for den bedste twister, som derefter modtager en slags præmie, såsom gavekort eller endda en gratis skumfinger til at juble på holdet.

Duelling Free Throws

To personer konkurrerer i dette halvtimes basketballspil ved at skyde på samme mål. En fan repræsenterer hver halvdel af mængden og giver alle nogen til at juble for. Begge spillere står ved siden af ​​hinanden på samme frispark og forsøger at synke så mange kurve som muligt inden et minut udløber på uret. Efterhånden som publikum jubler, skyder deltagerne, rebound og finder måder at sabotere den anden for at få mest mulig pointe, når summen lyder.

Sko scramble

Dette halftime spil giver flere mennesker mulighed for at blive involveret i mellem basketball halfs. Ti deltagere fra mængden samles midt i retten, hvor de hver tager deres sko ud og placerer dem i en taske. Deltagerne vender ryggen og går til basislinjen. Spillets embedsmænd spredte skoene over basketballbanen. Tællerne rush rundt om retten for at finde deres sko og derefter løbe til bænken for at sætte dem på. Den første til at få sine egne sko på vinder en præmie.

Del:
Kommentarer