Basketball Gym Size Regulations

Basketball Gym Size Regulations

Ifølge International Basketball Federation (FIBA) er der 214 nationale fodboldforbund. Nogle af disse forbund sætter deres egne regler og regler, men de grundlæggende regler i spillet er ensartede på tværs af alle ligaer.

Standard basketballbaner i fuld størrelse og deres markeringer kommer i forskellige dimensioner afhængigt af konkurrenceniveauet. National Basketball Association (NBA), FIBA, National Collegiate Athletic Association (NCAA) og high school basketball federationer har forskellige ret og domstol mærkning dimensioner.

Domstolens længder og bredder

Den største forskel mellem basketballbanerne i verdens styrende organer er i domstolens længde. NBA og NCAA deler en 94 fod domstol længde og 50 fod bredde, mens FIBA's ret er lidt mindre på 91,86 fod lang (28 meter) og 49,21 fod bred (15 meter).

High school basketballbaner er typisk kortere, 84 fod lange og 50 fod brede.

Kurv Højde og Diameter

Kurvhøjde og diameter er den eneste måling, der er helt ensartet på tværs af alle styrende kroppe, hvor fælgen er 10 meter fra gulvets overflade og 18 inches i diameter.

Three Point Line Distances

Basketballbaner på tværs af alle niveauer har lignende retmarkeringer, der angiver trepunktslinjen, frie kastelinie, centercirkel og nøgle.

Trepunktslinjen på en NBA-domstol er højst 23,75 fod fra midten af ​​kurven, men afstanden falder til 22 fod, hvis en spiller skyder fra sidens side.

PĂĄ en NCAA-domstol er trepunktslinjen en ensartet 20,75 fod, mens en FIBA-domstols trepunktsafstand er 20,5 fod, og gymnasier har en trepunktsafstand pĂĄ 19,75 fod.

Gratis kørselsafstand

Fri throw line distance er en ensartet 15 fod fra midten af ​​kurven for alle styrende organer, udover FIBA, hvor linjen er i en afstand af 15,09 fod (4,6 meter). Den frie kaste linje tjener også som en grænse for nøglen.

Centercirkeldiameter

Centrets cirkel, området i midten af ​​retten, hvor spillerne konkurrerer om hoppeballer, er en ensartet diameter på 12 meter for alle styrende organer, foruden FIBA, hvor cirklen er 11,81 fod i diameter (3,6 meter).

Længder og bredder af nøglen

Nøglen er et typisk skyggefuldt, noget begrænset område af retten, der primært bruges til at holde spillerne fra at placere sig meget tæt på kurven i længere perioder. Nøglen er afgrænset på enderne af endelinjen under kurven, markerer området uden for grænserne og frie kastelinjen.

I NBA er nøglen 16 fod bred med 15 fod lang. På NCAA og gymnasieniveau er nøglen 12 fod bred med 15 fod lang.

Nøglen på en FIBA-domstol er en trapezium, snarere end et rektangel, der måler 11,81 fod ved frispilslinjen og 19,69 fod ved endelinjen (5 m).

Del:
Kommentarer