Basketball Business Start Up Idea

Basketball Business Start Up Idea

Udover at være en af ​​de mest spændende sportsgrene at se, har sporten af ​​basketball været blomstrende over hele verden, med flere og flere internationale spillere, der går til NBA, og et stigende antal amerikanske basketballsprogede overskrifter på udlandet for at spille professionelt snarere end at gå på college. Med andre ord handler basketballens forretninger og der er penge at lave.

Street Ball Turneringer

Streetboldturneringer, med adgangsgebyrer og sponsorater, er en god måde at starte en basketballvirksomhed på og give den berygtighed. Hold på to eller tre kan komme ind for et fladt indgangsgebyr, vinderne modtager en pengepræmie, og virksomheden vil holde forskellen. Sponsorer vil blive set af dem, der er til stede og alle tilskuere, og kan give penge eller produkter til at supplere spillerne i selve turneringen. En anden nyttig tilføjelse ville være at spørge en kendt basketballspiller eller announcer, som enten er pensioneret eller stadig spiller for at komme til turneringen, gøre meddelelser eller kaste bolden op for at starte mesterskabet --- noget at bringe berygtelse til selve arrangementet og tegne tilskuere.

Basketball Camps

Det kan være en god ide at samle op eller give en del af virksomheden til en bemærkelsesværdig basketballspiller, der stadig spiller eller går på pension. På denne måde kan du også starte en basketball dag lejr for spillere både unge og gamle, som genererer faste indtægter, mens planlægning steder og låsning sponsorer for de ovennævnte turneringer selv. Klinikker kan køre i en til to uger ad gangen og er en sund og uddannelsesmæssig aktivitet for børn og teenagere at gøre i løbet af sommeren eller når de har tid efter skole. Med en bemærkelsesværdig basketball personlighed knyttet til lejren navn og operationer, bør markedsføring af virksomheden være meget nemmere, som vil rekruttere kyndige, talentfulde trænere for at hjælpe med at køre lejren selv.

Spillerne, der er bygget

Når lejrene løber glat og turneringerne er vellykkede, er det vigtigt at være opmærksom på de spillere, der kommer ud af lejrene, for at se om virksomheden har hjulpet med at isolere ægte talent i basketballens sport. Virksomheden And1, som begyndte at lave basketballsko og -tøj og derefter udvidet til gadeboldturneringer, har hjulpet opmærksom på en række talentfulde NBA-stjerner, som Rafer Alston fra Orlando Magic og James Jones fra Miami Heat, gennem deres gade boldturneringer. At starte en forretning baseret på en sport som basketball handler naturligvis om at tjene penge, men det bør også være at hjælpe med basketballen.

Del:
Kommentarer