Baseball Patch Regler

Baseball Patch Regler

Ungdomsbaseball spillere har flere muligheder, når de søger organisationer, hvor de kan lære og nyde baseballspil. Disse nationale og internationale organisationer søger at mærke sig selv og markedsføre deres mærke. En af de måder de gør er at have spilleren og trænere i holdene i deres organisation bære patches, der betegner navnet på organisationen og link deltagerne til det. De fleste af disse ungdomsligaer har skabt regler om slid på disse insignier.

Little League Baseball

Little League Baseball er en international organisation, der har bred navnegenkendelse, hvor som helst du går. For at få sine deltagere til at repræsentere sit mærke, har Little League specifikke regler, der kræver, at alle spillere bærer en patch på deres uniform og udpeger den position, hvorpå den skal bæres. Little League-embedsmænd håndhæver denne regel strengt, og spillere, der ikke bærer patches, må ikke deltage.

Little League-patchen skal syes på eller stryges på øverste venstre ærme eller venstre brystområde på uniformen. Little League har faktisk forskellige patches til sine forskellige divisioner, så patchen skal også svare til divisionen, hvor holdet spiller.

Pony Baseball

Pony Baseball er en anden ungdomsorganisation, der har en verdensomspændende rækkevidde. Det spiller under et helt andet sæt regler end Little League, men ligesom Little League, kan Pony lide at markedsføre sit mærke på uniformerne hos sine spillere. Pony Baseball regelbogen har ikke en specifik post for regulære sæson-patches, men turneringshold for alle sine all-star og postseason hold er forpligtet til at bære patches, der bærer Pony Baseball turneringen hold emblem på højre ærme.

American Legion Baseball

American Legion Baseball er et konkurrencedygtigt sommer baseball program for gymnasier og første års college spillere. Kører med hold, der repræsenterer amerikanske legionposter i hver af de 50 stater, kræver de nationale regler, at spillerne var en patch enten på venstre ærme eller venstre bryst i den ensartede skjorte. I amerikansk legionsk bolden har trænere og ledere også fulde baseballuniformer, og de skal også have en patch, eller de bliver bedt om at forlade feltet.

Babe Ruth League

Babe Ruth League Baseball er en kombination af Cal Ripken Baseball til børn 12 og under og Babe Ruth for børn 13 til 18. Organisationen kræver også, at spillerne bærer en skulderklap, der sætter dem adskilt som Babe Ruth League-deltagere. Der er også en mulighed for at bære en insignier på bagsiden af ​​baseball cap i stedet for på den ensartede ærmet, der vil tilfredsstille reglen.

Del:
Kommentarer