Baseball albue smerte

Baseball albue smerte

Baseball albue smerter er en almindelig begivenhed i mange sportsgrene, men kaste bevægelse og efterfølgende ubehag fra baseball er lidt anderledes end andre atletiske aktiviteter, og kan være yderst skadelige og usikre.

Smerten

Baseball albue smerter kan mærkes langs inde og uden for kastende albue, som adskiller sig fra andre sportsgrene som tennis eller golf, hvor smerte kun mærkes på den ene side eller den anden. Det kan være alvorligt nok, at den person, der oplever smerten, kan mærke det hele tiden, ikke kun under handlingen med at kaste et baseball.

Albue anatomi

Under handlingen med at kaste et baseball, bevirker bevægelsen muskler, sener og ledbånd på indersiden af ​​albuen for at strække og dem på ydersiden for at komprimere, hvilket skaber en spænding i albuen. Dette kan forårsage knoglesporer eller stressfrakturer, men typisk er hovedparten af ​​smertestilfælde på grund af senititis eller stress sat på ulnar-sikkerhedsbinderen.

Ă…rsager

Smerten er typisk afledt af overbrug af kastearmen. Tendonitis i albuen opstår efter en lang sæson uden at smide og bruge armen eller overanstrengelse uden ordentlig pleje. Det kan især forekomme hos unge, udviklende spillere, der bruger ukorrekt form. Spillere skal passe på deres kaste albue efter praksis, spil eller nogen tid efter lange perioder, fordi smerten kan blive så uudholdelig, at deltagende kan være helt ude af spørgsmålet helt.

Enkle løsninger / løsninger

Det er almindeligt for spillerne at have albue smerter efter en lavsæson og i de første par uger af praksis eller spil. Det er typisk for spillere at anvende is til deres kaste albue for at holde svulmen af ​​musklerne rundt om albuen, løsne den op og ikke tillade en afstivning at ske. Dette kan enten gøres ved hjælp af kolde pakker, isposer eller påføring af is direkte til albuen i korte perioder.

Hviler armen

En anden af ​​de enkle retsmidler er at hvile armen. Den eneste måde, at musklerne rundt om albuen helt vender tilbage til deres regelmæssige tilstand, er at armen skal hvile og ikke blive brugt i baseballaktiviteter. Dette er normalt ikke en mulighed under praksis eller i løbet af sæsonen, men den eneste måde at virkelig lindre belastningen på musklerne, sener og ledbånd er at give dem lidt tid til at helbrede. Det er derfor i Major League Baseball, der er tildelt en fire-dages hvileperiode for krukker mellem hver af startene.

Omfattende retsmidler

Hvis smerten kommer til det punkt, at den ikke helbredes eller formindskes af den almindelige praksis, anbefales det normalt at se en læge, før der er sket alvorlig skade. I meget alvorlige tilfælde kan kirurger udføre en operation kendt som Tommy John kirurgi. Med denne type operation er ulnarligamentet erstattet med en fra en anden del af spillerens krop. Dette er dog selvfølgelig dyrt og tager et langt forløb af rehab.

Del:
Kommentarer